Nyíregyháza: Bajzát mellett Gengeliczki is Mezőkövesden

Vágólapra másolva!
2015.01.19. 13:58
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata bejelentette, hogy Bajzát Péter és Gengeliczki Gergő a tavaszi idényben az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry csapatához kerül kölcsönbe.

Mint arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, a Nyíregyháza és a Mezőkövesd vasárnap egyezségre jutott Bajzát kölcsönadásáról, a rutinos csatár fél évre kerül a kövesdiekhez. Gengeliczki Gergő ugyancsak fél évre lesz a Mezőkövesd játékosa.a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, a Nyíregyháza és a Mezőkövesd vasárnap egyezségre jutott Bajzát kölcsönadásáról, a rutinos csatár fél évre kerül a kövesdiekhez. Gengeliczki Gergő ugyancsak fél évre lesz a Mezőkövesd játékosa.

„Mindkét játékost azért adjuk oda a Mezőkövesdnek, hogy játszhassanak. Gengeliczki Gergő fiatal labdarúgó, neki arra van szüksége, hogy rutint szerezzen, és minél több meccsen lépjen pályára, Bajzát Pétert pedig azért adjuk oda, hogy lehessen még sikerélménye. Mindketten többet érdemelnek annál, hogy a padon üljenek. De hangsúlyozom, csak kölcsönbe adjuk őket a következő fél évre” – mondta Révész Bálint tulajdonos a Nyíregyháza hivatalos honlapjának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Dato Darcimelija (grúz, FK Szevasztopol II – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők: Bosnjak Predrag (FTC),
Kölcsönből visszatérők: Dajka László (Nyírbátor), Perger Géza Bence (Balmazújváros), Reznek Donát (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bori Gábor (DVTK),Czvitkovics Péter (PAFC, szabadon igazolható), Csizmadia Csaba (Lombard Pápa), Givi Joszeliani (grúz, Szpartaki – Grúzia, próbajáték) Kovács Gábor (Paks), Völgyi Dániel (Győri ETO)

Távozók: Huszák Tamás (Soroksár), Molnár Marcell, Patály János (Diósd?), Póti Krisztián, Spitzmüller István (Békéscsaba), Borisz Zsivanovics (szerb)
Kölcsönbe távozók: Bajzát Péter (Mezőkövesd), Dajka László (Cigánd), Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Reznek Donát (Cigánd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik