Nyíregyháza: az NB III-ban is Mátyus marad a vezetőedző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 21:38
Révész Bálint marad a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa, Mátyus János pedig továbbra is vezetőedzőként dolgozik a klubnál – erről számolt be a nyírségi klub vezetősége a hétfői idényzáró vacsorán.

A klub még mindig az MLSZ végső döntésére vár,az elnökség bízik benne, hogy fordulat történik, és mégis az NB I-ben folytathatja a csapat. Ám arra is felkészült, ha nem így történik, és az NB III-ban kell helyt állnia.

„Bármelyik osztályban játszik jövőre a Szpari, kitartok a klub mellett. Ha megérdemelt helyünkön, az NB I-ben, akkor is, ha az NB III-ban kell folytatnunk, akkor is. De továbbra is bízom abban, hogy a pályán kiharcolt eredmény után az élvonalban folytathatjuk" idézi a klub Facebook-oldala Révész Bálint tulajdonost.

„Októberben, amikor ide kerültem, egy barátság szövődött Révész Bálinttal, Brekk Jánossal pedig már korábbról ismertük egymást. Bár voltak más kluboktól érdeklődések, a barátját nem hagyja cserben az ember, így közösen folytatjuk a munkát a Spartacusnál, bármilyen döntés születik" – mondta ugyanitt Mátyus János vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik