NS: Tudták, mit nem ajánlott megkérdezni Kondás Elemértől? – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 23:45
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
Hétfői számunk is tartalmas és tele van olvasnivalóval, legyen szó futballról vagy Formula–1-ről.


Ami például az NB I-et illeti, egyrészt ott voltunk a három vasárnapi bajnokin, és kifaggattuk az edzőket. Tudták például, mit nem ajánlott megkérdezni Kondás Elemértől, pláne nyilvánosság előtt?
Ami például az NB I-et illeti, egyrészt ott voltunk a három vasárnapi bajnokin, és kifaggattuk az edzőket. Tudták például, mit nem ajánlott megkérdezni Kondás Elemértől, pláne nyilvánosság előtt?

Másrészt visszanézünk a szombati meccsek hőseire is: Antal Botond, a Diósgyőr kapusa például még mindig tartja, hogy furcsa tizenegyest kapott az Újpest, amikor ő hátrasuhintott a kezével, de tudta, hogy hiába reklamálna. Nagy Dominik a Fradiból arról vall, hogy a csapata még mindig mély gödörben van, főleg lelkileg az ismert okok miatt, Király Gábor pedig elismeri, késve reagált a lövésre, amelyből gólt kapott.

Ami a külföldi labdarúgást illeti, most a Dortmund átigazolásait elemezzük, elvégre a BVB szinte egy egész csapatot vett.

Folytatódik riói éremesélyeseinket bemutató sorozatunk, ezúttal a súlylökő Márton Anitával, akinek izgulni sincs ideje az olimpia előtt, de talán éppen ez a jó, és aki minden riválisával jóban van, kivéve a fehéroroszokat, de velük sem azért nem, mert...

Ugye nem gondolták, hogy nem írunk a Magyar Nagydíjról? Formula–1-es összeállításunkban egyrészt közöljük a paddockban járt Dzsudzsák Balázs minden szavát, másrészt szakszemmel elemezzük a mérsékelten izgalmas futamot (azért van mit), harmadrészt meg van egy Lewis Hamilton-nagyinterjúnk is, amely amiatt szakadt végül félbe, mert az immáron hungaroringi rekordgyőztest szólította az anyatermészet.

Most utoljára még hétfőn olvashatják Itt van Amerika!-mellékletünket, mielőtt jövő héttől átköltözne csütörtökre. Benne két magyar hokiedző, akik Kanadában jártak tanulni, és el is mondják, mit tapasztaltak. Az is kiderül, miért van fájdalomcsillapító-járvány az NFL-ben, és milyen hatással van ez a játékosokra (nem jóval), és visszaemlékezünk a nagy hazafutás-versenyfutásra is 1998-ból, amelyről utóbb kiderült, hogy ordas egy csalás volt az egész.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik