NS: testvérpárbaj New Yorkban, szuperrangadó a Groupamában – vasárnap

Vágólapra másolva!
2018.09.01. 23:47
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Gólokban igencsak szegény volt a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati játéknapja. Az öt mérkőzésen összesen öt gól született, hat csapat egyszer sem talált be a kapuba. Gólok helyett a nagy érdeklődéssel várt újpesti derbin is csak az eső esett, a kiadós égi áldás közepette mindössze meg nem adott gólra és kapufára futotta a házigazda lilák erejéből. A játéknap legnagyobb meglepetése, hogy a Kisvárda az MTK ellen szerezte meg története első élvonalbeli győzelmét. Mindent megtudhatnak a meccsekről helyszíni tudósításainkból.
Gólokban igencsak szegény volt a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati játéknapja.
Az öt mérkőzésen összesen öt gól született, hat csapat egyszer sem talált be a kapuba. Gólok helyett a nagy érdeklődéssel várt újpesti derbin is csak az eső esett, a kiadós égi áldás közepette mindössze meg nem adott gólra és kapufára futotta a házigazda lilák erejéből. A játéknap legnagyobb meglepetése, hogy a Kisvárda az MTK ellen szerezte meg története első élvonalbeli győzelmét. Mindent megtudhatnak a meccsekről helyszíni tudósításainkból.

Az ősz szuperrangadóját rendezik meg vasárnap este a Groupama Arénában, a Ferencváros a Mol Vidit fogadja. A házigazdáknál az új vezetőedzőre, Szerhij Rebrovra mindjárt második magyarországi meccsén kemény próbatétel vár tehát, de a nemzetközi porondon nagyszerűen teljesítő fehérváriaknak sem mindegy, milyen eredményeket érnek el a bajnokságban. Lapunknak az FTC olasz csatára, Davide Lanzafame beszélt arról is, mi döntheti el a csatát.

Rendkívül nehéz helyzetbe került a US Open hatodik játéknapján Venus és Serena Williams. A két nővérnek ugyanis egymás ellen kellett pályára lépnie a női egyes harmadik fordulójában. Mivel kettejük között rendkívül szoros a kapcsolat, nemcsak testvérek, hanem a legjobb barátnők is, a győztes Serena sem tudott felhőtlenül örülni a sikerének. Hogy miként látták ők ketten a meccsüket, azt is megtudhatják beszámolónkból.

Munkatársunk ott van Monzában, ahol ezen a hétvégén rendezik meg a Formula–1-es világbajnokság Olasz Nagydíját. A szombati időmérő napján mámorosan ünnepeltek a Ferrari bokszában és a lelátón a vörös istálló drukkerei, hiszen 2000 óta először fordult elő, hogy az első és a második rajtpozíciót is a maranellóiak versenyzője foglalhatja el. Csak Sebastian Vettel tűnt bosszúsnak – hogy miért, kiderül riportunkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik