HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.12 23:40 Frissítve: 2018.08.12 23:43

NS: tartja a lépést a Honvéd, Rasovszky majdnem feladta – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Tartja a lépést a Ferencvárossal az OTP Bank Ligában a Bp. Honvéd. Noha a szezon előtt mindkét gólerős támadóját elvesztette a kispesti együttes, a hazai porondon egyelőre kiválóan teljesít. Vasárnap este Mezőkövesdről hozta el a három pontot, pedig a meccset a házigazdák is veretlenül várták. Hogy miként látta az összecsapást a győztes hadvezér, Supka Attila, s hogy élte meg az idény első vereségét kollégája, Kuttor Attila, kiderül helyszíni beszámolónkból.

Német bajnok francia kézilabdázót igazolt a Telekom Veszprém Kentin Mahé személyében. Az irányítónak két kemény vetélytársa is lesz a posztján, egyikükkel, Lékai Mátéval alaposabban is megismerkedhetett a csapat  egyhetes alapozása során, ugyanis szobatársak voltak. Lapunknak nyilatkozva a 27 éves légiós többek között arról is beszélt, mekkora szerepe volt Magyarországra szerződésében egykori flensburgi edzőjének, Ljubomir Vranjesnek.

Hétfőtől csütörtökig Orlandóban egyeztetnek és szavaznak a férfi csapatverseny jövőjéről a teniszvilág képviselői. A legfőbb kérdés a Davis-kupa sorsa, amelynek rendezését szívesen átvenné egy, a spanyol futballista, Gerard Piqué nevével is fémjelzett társaság, mégpedig 25 évre összesen 3 milliárd dollárért. Ám az üzlet körül meglehetősen sok a bizonytalanság, így aztán fontos feladat vár a magyar szövetség főtitkárára, Richter Attilára is, aki az európai szövetség alelnökeként képviseli majd a kontinenst a közgyűlésen, az orosz elnök ugyanis nem kapott vízumot.

Néhány nap alatt 40 kilométert versenyzett a nyílt vízi úszó Rasovszky Kristóf az Európa-bajnokságon. Öt kilométeren nyert, 10-en rosszabb benyúlása miatt második lett, 25 kilométeren viszont újfent diadalmaskodott. Ezzel történelmet írt, hiszen még soha nem sikerült egyetlen férfiúszónak sem dobogóra állnia mind a három számban. Pedig igazán nem sokon múlott, hogy a Balaton ÚK sportolója a táv felét követően nem szállt ki a versenyből.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.21 15:38:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Fradi vendégeként hasonló szériát legutóbb a Honvéd produkált, viszont a tolnaiaké a legjobb idegenbeli mérleg.

2018.08.21 10:52:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Így lett nyerőember a dunakeszi kajakosból a DVTK futballcsapatában • Megszólalt a történelmi gól szerzője.

2018.08.19 11:32:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kövesdiek majdnem sírva mentek haza Újpestről • „Szétcsúszott” a PAFC • Hipp: Az ilyesmit nem könnyű megélni a kispadon.

2018.08.19 00:37:16

Labdarúgó NB I VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Csak a kezdés csúszott, az ékszer nem.

2018.08.18 18:23:50

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A vendégek az első félidőben tizenegyest hibáztak, fordulás után azonban vesztes helyzetből álltak fel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS