Nemzetisport.hu 2013.01.11 23:32 Frissítve: 2014.09.06 01:43

NS: Tarsoly a győri, Rossi a kispesti célokról; elkezdi a Mocsai-csapat - szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

 

 

Sándor György fél plusz két évre kötelezte el magát az al-Ittihadhoz. A huszonkilencedik életévében járó középpályásra jelentős próbatétel vár: számára teljesen új közegben kell helytállnia. A szaúdi bajnokság első magyar légiósa mégsem aggódik – reméli, a kaland legnehezebb részét már az odaút során letudta. Arról, hogy a pénz mekkora szerepet játszott a döntésében, s hogy mi hiányzik majd leginkább Magyarországról, a Nemzeti Sport szombati számában olvashatnak.

Ritkán nyilatkozik. Tarsoly Csaba úgy van vele, beszéljenek helyette a játékosok, az edző és az eredmények. A Győri ETO tulajdonosa most mégis interjút adott. A célok elérése érdekében erősít-e a Győr? Miért kíván sok Dzsudzsák Balázst a magyar futballnak? Miként vélekedik Sándor György szaúdi szerződéséről? A sikeres üzletember válaszai a Nemzeti Sport szombati számában.

Kényes és kevésbé kellemetlen kérdéseket is szegeztünk Marco Rossinak a pénteki sajtónapon. A Bozsik-stadionbeli beszélgetésen szóba került a „háromhetes" csatár, az MLSZ-döntés, a mellőzött védő és a reménybeli szereplés is, sőt megpróbáltuk kihozni a sodrából az olasz szakembert. Vajon sikerült? Szombati számunkból ez is kiderül.

A londoni negyedik hely után újabb jó eredmény reményében kezdi el szombaton a vb-t a magyar válogatott. Mocsai Lajos óvatosan fogalmaz: csapatának előbb az öt csoportmeccsén kell minél sikeresebben túljutnia – a folytatásról csak ezután érdemes elmélkedni. Minden, amit a férfi kézilabda-világbajnokság előtt tudni érdemes, megtalálják szombati számunkban.

A hivatalos dokumentumok szerint Bálint László az első magyar futballista, akinek a szocialista állam sportvezetése engedélyezte, hogy külföldön játsszon, ám ketten biztosan megelőzték őt. A Ganz-MÁVAG futballistája a hatvanas évek közepén szerződött Egyiptomba – szigorúan üzleti alapon, ha úgy tetszik, népgazdasági érdekből. Márpedig ennél kevés fontosabb szempont volt akkoriban. Vajna Rezső és Molnár György légióskodásának különös és meglepő története a Nemzeti Sport szombati számában.

2019.06.25 09:41:36

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

A menedzserként dolgozó Schultz Levente az angol megfigyelő munkájáról is beszélt a Nemzeti Sportnak.

2019.06.24 22:03:58

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szakmai mutatókon túl futballunk azt a tradícióhoz kötődő mentális-morális kiállását, közegét veszítette el ugyanis, ami az ő hozzáállásában fölvillan még.

2019.06.24 22:43:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2019.06.22 19:56:33

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Méltóképpen emlékeztünk meg édesapámról. Szép délután, csodás hangulat, örültem, hogy ilyen sokan kijöttek a stadionba.”

2019.06.22 16:11:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Huszti Szabolcs tizenegyesből talált be, ám Bernard Berisha a második félidőben fordított.