HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.01.11 23:32 Frissítve: 2014.09.06 01:43

NS: Tarsoly a győri, Rossi a kispesti célokról; elkezdi a Mocsai-csapat - szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

 

 

Sándor György fél plusz két évre kötelezte el magát az al-Ittihadhoz. A huszonkilencedik életévében járó középpályásra jelentős próbatétel vár: számára teljesen új közegben kell helytállnia. A szaúdi bajnokság első magyar légiósa mégsem aggódik – reméli, a kaland legnehezebb részét már az odaút során letudta. Arról, hogy a pénz mekkora szerepet játszott a döntésében, s hogy mi hiányzik majd leginkább Magyarországról, a Nemzeti Sport szombati számában olvashatnak.

Ritkán nyilatkozik. Tarsoly Csaba úgy van vele, beszéljenek helyette a játékosok, az edző és az eredmények. A Győri ETO tulajdonosa most mégis interjút adott. A célok elérése érdekében erősít-e a Győr? Miért kíván sok Dzsudzsák Balázst a magyar futballnak? Miként vélekedik Sándor György szaúdi szerződéséről? A sikeres üzletember válaszai a Nemzeti Sport szombati számában.

Kényes és kevésbé kellemetlen kérdéseket is szegeztünk Marco Rossinak a pénteki sajtónapon. A Bozsik-stadionbeli beszélgetésen szóba került a „háromhetes" csatár, az MLSZ-döntés, a mellőzött védő és a reménybeli szereplés is, sőt megpróbáltuk kihozni a sodrából az olasz szakembert. Vajon sikerült? Szombati számunkból ez is kiderül.

A londoni negyedik hely után újabb jó eredmény reményében kezdi el szombaton a vb-t a magyar válogatott. Mocsai Lajos óvatosan fogalmaz: csapatának előbb az öt csoportmeccsén kell minél sikeresebben túljutnia – a folytatásról csak ezután érdemes elmélkedni. Minden, amit a férfi kézilabda-világbajnokság előtt tudni érdemes, megtalálják szombati számunkban.

A hivatalos dokumentumok szerint Bálint László az első magyar futballista, akinek a szocialista állam sportvezetése engedélyezte, hogy külföldön játsszon, ám ketten biztosan megelőzték őt. A Ganz-MÁVAG futballistája a hatvanas évek közepén szerződött Egyiptomba – szigorúan üzleti alapon, ha úgy tetszik, népgazdasági érdekből. Márpedig ennél kevés fontosabb szempont volt akkoriban. Vajna Rezső és Molnár György légióskodásának különös és meglepő története a Nemzeti Sport szombati számában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Petrjak gólja döntött, négy ponttal megugrott az FTC a tabellán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS