NS: Szuperkupára fel!; Hosszú Katinka: Szigorúan bizalmas; Otthon a Király-kupán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.04. 23:14
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A tét ugyan „csak” a Szuperkupa, ám ennél sokkal többet jelent a Videoton–Ferencváros. Bernard Casoni győzelemmel szeretne bemutatkozni a Vidi kispadján, míg Thomas Doll a remélt zöld-fehér sikereket megalapozó idénykezdetben bízik. Hogyan készül a két mester az összecsapásra? Az új játékosok már beilleszkedtek Fehérváron? Mit vár Juhász Roland, a fehérváriak és Gyömbér Gábor, a ferencvárosiak futballistája? Részletek a vasárnapi Nemzeti Sportban! A tét ugyan „csak” a Szuperkupa, ám ennél sokkal többet jelent a Videoton–Ferencváros. Bernard Casoni győzelemmel szeretne bemutatkozni a Vidi kispadján, míg Thomas Doll a remélt zöld-fehér sikereket megalapozó idénykezdetben bízik. Hogyan készül a két mester az összecsapásra? Az új játékosok már beilleszkedtek Fehérváron? Mit vár Juhász Roland, a fehérváriak és Gyömbér Gábor, a ferencvárosiak futballistája? Részletek a vasárnapi Nemzeti Sportban!

Otthon a Király-kupán. Tizenkét évvel az első torna után Király Gábor is a kapuba állt, mégpedig különleges érzésekkel. Király kupa és egy nagy nap Szombathelyen.

Balatoni bizonytalanság. A Révész Géza utcában megállt az idő, az NB II-es szereplésre felkért siófoki klub pályáján nő a fű, csapat és edző azonban továbbra sincs. Babják Bence riportja.

Szigorúan bizalmas. Már eldőlt, ám a szövetség egyelőre titkolja, mely számokban indul a vb-n Hosszú Katinka. De vajon miért? Kiss László szövetségi kapitány indokol.

Rosszul kezdődött a címvédő Lewis Hamiltonnak a hétvége, de úgy tűnik, a stresszhelyzet a legjobbat hozza ki belőle: Nico Rosberget megelőzve az első helyről rajtol Silverstone-ban. Zsoldos Barna beszámolója.

Budapest felett az ég: látványos verseny az akadályok között a Duna, a Parlament és a budai Vár kulisszái között. A Red Bull Air Race mezőnye Besenyei Péterrel együtt parádézott a fővárosban. Tóth Anita tudósítása.

Ha vasárnap, akkor Nemzeti Sport Junior. Utánpótlás-mellékletünk tartalmából: Fél év sikerei, avagy korosztályos érmek Walbrzychtól Mariborig. Baki legjobb pillanatai a fiatal sportolók szemével. Szerényebb reményekkel készülnek a korosztályos Eb-re az asztaliteniszezők. Íme egy magyar biliárdos! Gérard Philipe Óbudán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik