NS: Nyilasi hisz a Fradi aranyában; Michelisz a dobogóra vágyik – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.28. 00:04
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Nyilasi Tibor hisz a Fradi bajnoki címében, úgy véli, a Videoton elleni jövő heti rangadón eldőlhet az aranyérem sorsa. Erről és többek között a BL idei meglepetéscsapatáról, a Liverpoolról beszélt a zöld-fehérek legendája Sinkovics Gábornak.
Nyilasi Tibor hisz a Fradi bajnoki címében, úgy véli, a Videoton elleni jövő heti rangadón eldőlhet az aranyérem sorsa. Erről és többek között a BL idei meglepetéscsapatáról, a Liverpoolról beszélt a zöld-fehérek legendája Sinkovics Gábornak.

S ha már bajnoki versenyfutás, a listavezető Videoton és a két pont hátrányban lévő Ferencváros már nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hibázzon. Kérdés, mit szól ehhez szombaton az OTP Bank Liga 28. fordulójában a Paks és a Haladás.

Ahogy Csányi Sándor, az MLSZ elnöke remélte, nem nyúlt hosszúra a magyar futball legnagyobb tanácskozása, és bár az elhangzottak alapján bőven van ok a bizakodásra, a 124 percbe belefértek a kritikus megjegyzések is. Az MLSZ közgyűléséről Pietsch Tibor tudósított.

Talán minden idők legizgalmasabb, legkiegyensúlyozottabb divízió 1/A-világbajnoksága zajlik Budapesten, ember legyen a talpán, aki kiigazodik a lehetséges opciók között, hiszen az utolsó játéknap előtt még öt csapatnak van reális esélye arra, hogy feljusson az elitmezőnybe, miközben matematikailag öt együttest is fenyegeti a kiesés réme. Egy biztos: a mieinknek az utolsó meccsen le kell győzniük a briteket, addig pedig szurkoljunk és számoljunk.

„Nem akarom túlgörcsölni a versenyzést” – mondta a WTCR-sorozatban szereplő Michelisz Norbert, aki a hétvégi három hungaroringi futamot követően legalább kétszer dobogón szeretne állni. A magyar pilótát Tóth Anita kérdezte.

Hosszabbítás-mellékletünkkel most is tartalmas olvasni valókat kínálunk a hétvégére. Az érem másik oldala: Papp Margit a magyar atlétika egyetlen többpróbázó Európa-bajnoka, mégsem edzősködik már, nem is követi a sportágat, szerinte a sikernek borzasztóan nagy ára van, az élsport félelmet és szorongást generál; A jó testvérek: Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang természete különböző, mint a tűz és a víz, de a nap huszonnégy óráját együtt töltik, s történjen bármi, számíthatnak egymásra; A labda nem elég: mi változott az 1950-es maracanazo és a 2014-es mineirazo között Brazíliában, ahol a labdarúgás már nem jelent gyógyírt a nagy többség gondjaira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik