HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.03 23:50 Frissítve: 2017.11.04 00:46

NS: Lanzafame körül mindig történik valami; Dárdai-interjú – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

HIRDETÉS

• „Nem volt semmi különös” – ekként kommentálta lapunknak Dárdai Pál azt, hogy a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen pályára küldte legidősebb fiát, Pált, akit a sportág berkeiben Palkóként emlegetnek. A szakember tisztában van azzal, hogy ilyen esetben mindig lesznek, akik támadják az érintetteket, de a 18 éves játékos nem ajándékba kapta a lehetőséget. Ugyanakkor édesapja szerint még sokat kell erősödnie ahhoz, hogy szép karriert futhasson be a Bundesligában. Interjúnkból azt is megtudhatják, hogy megy az ifjú tehetségnek a játék a berliniek utánpótláscsapataiban.

• Két magyar együttes, a Szolnok és a Ferencváros csatázik az európai férfi vízilabda Szuperkupáért. A vidéki gárda a BL címvédője, míg a Fradi az Eurokupa nyerteseként érdemelte ki, hogy vízbe szállhasson a Komjádi uszodában. Páros interjúnkból kiderül, miként vélekedik az esélyekről és a riválisról a két szakvezető, Cseh Sándor és Varga Zsolt.

Davide Lanzafame körül mindig történik valami. A Bp. Honvéd csatára a legutóbbi fordulóban azzal vétette észre magát, hogy a kispesti gólt követően ippont érő mozdulattal vitte a fűre a találatot jegyző csapattársát, Gazdag Dánielt. Hogy mi volt a túláradó öröm oka, hogyan érzi magát az új vezetőedző, Erik van der Meer keze alatt, s miért is járt a közelmúltban a klub múzeumában, kiderül interjúnkból.

Gyenge Valéria Helsinkiben olimpiai bajnok lett a 400 méteres gyorsúszásban, és jó esélye volt rá, hogy négy évvel később Melbourne-ben is felálljon a dobogó tetejére. Az 1956-os játékokon azonban elmaradt a duplázás, de nem véletlenül: a magyarországi forradalmi események, illetve a szovjet bevonulás miatt már nem tudott a sportra összpontosítani. Végül nem is tért haza, s Kanadában lelt új hazára. Torontóban nyilatkozott lapunk főszerkesztőjének is.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.23 01:32:12

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Idén nyáron sincs sok idő a felkészülésre – íme, az edzőmeccsek és edzőtáborok.

2018.06.22 00:22:20

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. „Mondd meg, hogy mit eszel, és megmondom, ki vagy!”

2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

HIRDETÉS
HIRDETÉS