HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.03 23:50 Frissítve: 2017.11.04 00:46

NS: Lanzafame körül mindig történik valami; Dárdai-interjú – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

HIRDETÉS

• „Nem volt semmi különös” – ekként kommentálta lapunknak Dárdai Pál azt, hogy a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen pályára küldte legidősebb fiát, Pált, akit a sportág berkeiben Palkóként emlegetnek. A szakember tisztában van azzal, hogy ilyen esetben mindig lesznek, akik támadják az érintetteket, de a 18 éves játékos nem ajándékba kapta a lehetőséget. Ugyanakkor édesapja szerint még sokat kell erősödnie ahhoz, hogy szép karriert futhasson be a Bundesligában. Interjúnkból azt is megtudhatják, hogy megy az ifjú tehetségnek a játék a berliniek utánpótláscsapataiban.

• Két magyar együttes, a Szolnok és a Ferencváros csatázik az európai férfi vízilabda Szuperkupáért. A vidéki gárda a BL címvédője, míg a Fradi az Eurokupa nyerteseként érdemelte ki, hogy vízbe szállhasson a Komjádi uszodában. Páros interjúnkból kiderül, miként vélekedik az esélyekről és a riválisról a két szakvezető, Cseh Sándor és Varga Zsolt.

Davide Lanzafame körül mindig történik valami. A Bp. Honvéd csatára a legutóbbi fordulóban azzal vétette észre magát, hogy a kispesti gólt követően ippont érő mozdulattal vitte a fűre a találatot jegyző csapattársát, Gazdag Dánielt. Hogy mi volt a túláradó öröm oka, hogyan érzi magát az új vezetőedző, Erik van der Meer keze alatt, s miért is járt a közelmúltban a klub múzeumában, kiderül interjúnkból.

Gyenge Valéria Helsinkiben olimpiai bajnok lett a 400 méteres gyorsúszásban, és jó esélye volt rá, hogy négy évvel később Melbourne-ben is felálljon a dobogó tetejére. Az 1956-os játékokon azonban elmaradt a duplázás, de nem véletlenül: a magyarországi forradalmi események, illetve a szovjet bevonulás miatt már nem tudott a sportra összpontosítani. Végül nem is tért haza, s Kanadában lelt új hazára. Torontóban nyilatkozott lapunk főszerkesztőjének is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.26 09:00:56

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

A szerdai, Mezőkövesd elleni találkozói már a 17. tétmérkőzése lesz ebben az idényben az NB I címvédőjének.

2018.09.24 23:46:31

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Honvéd nála az egyik legértékesebb márka.

2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS