HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.11 23:46 Frissítve: 2018.08.11 23:50

NS: Kapás csak a győzelemnek örül; Vasas-fogás – vasárnap

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

• Munkatársaink ez alkalommal is ott voltak az OTP Bank Liga valamennyi mérkőzésén, így természetesen Kisvárdán is, ahol sporttörténelmi eseménynek lehettek szemtanúi: felavatták az újonc stadionját. A nagyszerű ünnepséget elrontotta a sereghajtó hazai gárda, amely rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát azzal, hogy kilenc emberrel fejezte be az összecsapást. Ráadásul a Fradi kapott egy tizenegyest is, így aztán nem volt kérdéses, hogy a Ferencváros hazaviszi a három pontot. Hogy helyesen ítélt-e – szerintünk – Pintér Csaba játékvezető a kritikus helyzetekben, kiderül beszámolónkból.

• A glasgow-i úszó Európa-bajnokságon újra letette névjegyét Kapás Boglárka, ám ez alkalommal nem a tőle megszokott úszásnemben, azaz gyorson versenyzett, hanem a 200 méter pillangón utasította maga mögé a mezőnyt. Lapunknak nyilatkozva elmondta, igazán csak a győzelemnek örül, az időeredménynek nem, az ugyanis egyelőre elmarad a legjobbakétól. Márpedig neki az a célja, hogy új számában is az elithez tartozzon. Hogy mit jelent pályafutásában ez a váltás, az is kiderül cikkünkből.

• Igazi nagy fogás a Vasas jégkorongcsapata részéről, hogy szaktanácsadónak és mentoredzőnek megszerezte Diego Scandellát. A szakember neve remekül cseng a hazai hokiberkekben, hiszen tagja volt Pat Cortina, majd Rich Chernomaz edzői stábjának, így részese lehetett a 2008-as, majd a 2015-ös feljutásnak, amikor a válogatott kiharcolta az elitbe kerülést. Hogy milyen érzésekkel várja új feladatát, erről is beszél az 54 éves edző.

• Munkatársunk a bajnoki címvédő Mol-Pick Szeged edzésén járt, és találkozott a csapat új szerzeményeivel. Riportunkból kiderül, hogy a hat kézilabdázó közül egyelőre csak öt hadra fogható, Nik Henigman decemberben műtött térde ugyanis újra érzékennyé vált, s egyelőre pihentetni kell. Az újoncok számára csöppet sem ismeretlen a környezet, mivel ellenfélként már jártak a szegedi arénában, most pedig készen állnak arra, hogy újabb sikerekhez segítsék együttesüket.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.21 15:38:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Fradi vendégeként hasonló szériát legutóbb a Honvéd produkált, viszont a tolnaiaké a legjobb idegenbeli mérleg.

2018.08.21 10:52:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Így lett nyerőember a dunakeszi kajakosból a DVTK futballcsapatában • Megszólalt a történelmi gól szerzője.

2018.08.19 11:32:02

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kövesdiek majdnem sírva mentek haza Újpestről • „Szétcsúszott” a PAFC • Hipp: Az ilyesmit nem könnyű megélni a kispadon.

2018.08.19 00:37:16

Labdarúgó NB I VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Csak a kezdés csúszott, az ékszer nem.

2018.08.18 18:23:50

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A vendégek az első félidőben tizenegyest hibáztak, fordulás után azonban vesztes helyzetből álltak fel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS