NS: Kádárnak mennie kellett; két vállon a Tuskirály; itt van Vettel Ferrarija - szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 23:59
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

• A Diósgyőr és Kádár Tamás is jól járt azzal, hogy a válogatott védő három és fél éves szerződést írt alá a lengyel Lech Poznannal. Más kérdés, hogy a hírek szerint 400 ezer dolláros bevételből futja-e a hátvéd pótlására.
• A Diósgyőr és Kádár Tamás is jól járt azzal, hogy a válogatott védő három és fél éves szerződést írt alá a lengyel Lech Poznannal. Más kérdés, hogy a hírek szerint 400 ezer dolláros bevételből futja-e a hátvéd pótlására.

• A nemzet elbúcsúzott az Aranycsapat utolsóként távozó legendájától, Buzánszky Jenőtől. Thury Gábor ott járt a Szent István-bazilikában.

• Káoszelmélet című, tavaly szeptemberi cikkünkre reagálva ezúttal a gyermekfutball játékossá tételének szükségességéről ír Lajkó Ferenc B-licences utánpótlásedző.

Bogdán Ádám egy hétig még akár a Premier League-ről is álmodozhatott, erre olyan súlyosan megsérült, hogy boldog lehet, ha már március végén visszatér...

Csúcsrangadók Nagy-Britanniában: szombaton a Chelsea a Manchester Cityt fogadja, ennél is nagyobb kuriózum azonban, hogy a Ligakupában három év szünet után végre ismét Old Firmöt rendeznek: a Celtic az élvonalból száműzött Rangersszel találkozik.

• Kongó viszont Kongóval játszhat Afrika-kupa-negyeddöntőt – Csillag Péter kiderítette, hogy anno Afrika közepén sem lett volna futball magyar szakértelem nélkül...

• A Győr a Larvik ellen kezdi vasárnap a női kézilabda BL középdöntőjét, de amilyen állapotban a dán klub van, az is lehet, hogy utoljára találkoznak...

Fehérvár ünnepelhet: a hokisok a péntek esti, innsbrucki győzelemmel már biztosan ott lesznek a rájátszásban.

Hegedüs Csaba ellenben több mint 22 év után átadja a helyét, miután a birkózó-társadalom az országgyűlési képviselő Németh Szilárdban látja garantáltnak a jövőt, és a rezsibiztost választotta elnökének.

• ...és megmutatjuk az új Ferrarit, amellyel Sebastian Vettel tervezi a visszatérést a Formula–1 csúcsára.

Hosszabbítás mellékletünkben egyebek mellett Thury Gábor elemzésének első részét olvashatják az Aranycsapat kialakulásáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik