NS Hosszabbítás: Felipe – félistenként a kisvárdai kapuban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.14. 16:11
null
Felipe a Bajnokok Ligájában Ronaldinho tizenegyesét is kivédte (Fotó: Meder István)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk!

 

Brazíliában védett a két legnépesebb szurkolótáborral támogatott klubban, a Corinthiansban és a Flamengóban, csapattársa volt a legnagyobb csillagok közül Ronaldo és Ronaldinho, és pályafutása elején Didától leshette el a kapusszakma alapjait. Jó, hogy már 34 éves, de ilyen játékosmúlttal mégis mit keres Kisvárdán?

A labdarúgó NB I újonca, a Kisvárda Master Good tapasztalt brazil kapusa, Felipe erre a kézenfekvő kérdésre is választ ad a Nemzeti Sport szombaton megjelenő, Hosszabbítás című mellékletének adott interjúban. Bodnár Tibor kollégánknak beszél arról is, miként „segítette” lustasága és magassága a posztválasztásban, miért tagadta ki jó időre az édesapja, miért vallja magát inkább flúgosnak, miért vágyott Corinthians-játékosként is a Flamengóba, amelynek aztán a csapatkapitánya lett, hogyan védte ki Ronaldinho tizenegyesét, a Bajnokok Ligájában többek között Theo Walcott lövéseit, és melyik híressé váló gólt lőtte a kapujába Neymar.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy...

...miként vált egy argentin hőssé Angliában. Az 1978-ban világbajnok Osvaldo Ardiles a Vincze Szabolcsnak adott exkluzív interjújában beszél Maradonáról, Messiről, a hozzá hasonlított Modricról, a falklandi háborúról, az angol futball reformjáról és a magyarok elleni összecsapásairól.

...miért szakított az őt gyerekkorától támogató McLarennel Lewis Hamilton és édesapja. Az ötszörös Formula–1-es világbajnok pályafutásáról szóló sorozatunk 3. részét Zsoldos Barna jegyzi.

...miként nyert olimpiai ezüstérmet 17 évesen Novák Gábor. A kenu egyesben 1957-ben Európa-bajnok korábbi kiválóságot Szabó Gábor faggatta.

...miért zárt szinte felülmúlhatatlan évet Maráz Zsuzsanna, a Spartathlont is megnyerő ultrafutó. A Japánba készülő atlétanőt Vincze András kérdezte 2018-ről, 2019-ről.

...miért szerette jobban a teniszt a tekénél B. Tóth László. A Poptarisznyát a Retro Rádión ismét divatba hozó rádióssal Mohay Gábor beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik