NS: haragszik-e Kati néni? ETO a csúcson; Vidi-duett - kedd

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 00:03
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

• Ne szaporítsuk a szót: ha a Videoton csütörtökön legyőzi a Genket, továbbjut az Európa-liga G-csoportjából. A remélt sikerért a két támadó, Nikolics Nemanja és Torghelle Sándor tehet sokat, még akkor is, ha minden bizonnyal csupán az egyikük léphet pályára kezdőként. A Nemzeti Sport keddi számából megtudhatják, miként tekint egymásra a két rivális csatár, és mire számítanak csütörtökön a Genk ellen.• Ne szaporítsuk a szót: ha a Videoton csütörtökön legyőzi a Genket, továbbjut az Európa-liga G-csoportjából. A remélt sikerért a két támadó, Nikolics Nemanja és Torghelle Sándor tehet sokat, még akkor is, ha minden bizonnyal csupán az egyikük léphet pályára kezdőként. A Nemzeti Sport keddi számából megtudhatják, miként tekint egymásra a két rivális csatár, és mire számítanak csütörtökön a Genk ellen.

• Tizenöt évet vártak a Győri ETO vezetői, szurkolói arra, hogy az élvonalban szereplő labdarúgócsapat első helyen zárja az őszi szezont. Tizenöt éve a Bicskei Bertalan szakmai igazgató, Reszeli Soós István vezetőedző irányította együttes utasította maga mögé a mezőnyt. Most a korábban a Ferencvárossal bajnokságot és Magyar Kupát nyerő Pintér Attila vezette ETO-é a dicsőség, meg persze a tulajdonos Tarsoly Csabáé és a háttérben dolgozó szakembereké. Keddi számunkban feltérképezzük a csapatot, hogy választ keressünk a győri sikerek titkára, és megszólaltatjuk az együttes tulajdonosát.

• Kedden délben sorsolják a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének csoportbeosztását, méghozzá 2004 óta először két magyar csapat részvételével. A Győr és a Ferencváros jó eséllyel össze is kerülhet a legjobb nyolc között. A Nemzeti Sport keddi számában számba vettük a lehetőségeket, s kiderült, a keddi sorsolás magyar szempontból háromesélyes: lehet jó, rossz és még rosszabb.

• Lehet szeretni, lehet nem szeretni. Beszélhetnek róla elismeréssel, vagy éppen fanyalogva. Egyvalamit azonban nem szabad: elvitatni azt a tudást, szakmaiságot, amit a 35 esztendős edzői pályafutása során felhalmozott, és elvenni tőle azokat a sikereket, köztük az olimpiai bajnoki címeket, amelyeket a versenyzőivel elért. Nélküle nem ment volna a hajó – versenyzői pedig azt vallják, továbbra is szükség van rá a sportágban. Nagyon is. Fábiánné Rozsnyói Katalinnal a hetvenedik születésnapja alkalmából beszélgettünk. Kiderül, mi motiválja, miből merít erőt, haragszik-e azokra a versenyzőkre, akik elhagyták, és mit jelent számára a család. Részletek a keddi számunkban.

• Ép testben ép lélek – milyen hivatalos dolga volt Szilágyi Áronnak a Szépművészeti Múzeumban? Variációk Garami Józsefre, avagy vajon mikor vonul vissza az MTK edzője? Milyen következtetéseket vontak le az NSO olvasói abból, hogy a hokiválogatott nem jutott tovább a budapesti olimpiai előselejtezőből? Ha kedd, akkor Köztér a Nemzeti Sportban!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik