NS: Futács vár a lehetőségre; így készül Balmazújváros az élvonalra – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.23. 23:16
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:


• Futács Márkó, a Hajduk gólerős támadója jól érzi magát Splitben, már várja az új idényt, és bár tiszteletben tartja Bernd Storck döntését, hiszi, hogy az eddigi három válogatottságához újabbak jönnek. Annál is inkább, mert úgy érzi, Andorra ellen megérdemelt volna egy esélyt. Pietsch Tibor interjúja.
• Futács Márkó,
a Hajduk gólerős támadója jól érzi magát Splitben, már várja az új idényt, és bár tiszteletben tartja Bernd Storck döntését, hiszi, hogy az eddigi három válogatottságához újabbak jönnek. Annál is inkább, mert úgy érzi, Andorra ellen megérdemelt volna egy esélyt. Pietsch Tibor interjúja.

• Több mint száz éve annak, hogy Balmazújvárosban megalakult az első futballklub, a település mégis most, az NB I-be jutással került fel a sportág hazai térképére – S. Tóth János kíváncsi volt arra, mit jelent manapság egy kis város életében, ha élvonalbeli csapata van. NS-riport.

• Nehezített pályára került a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután a horvátországi Európa-bajnokság sorsolásán a spanyolokkal, a dánokkal és a csehekkel került egy csoportba. De vajon miként vélekednek az érintettek?

Dala Tamás, a Nemzeti Úszó- és Vízilabdaközpont igazgatója BEK-győztes, Európa-bajnoki ezüstérmes vízilabdaklasszisból lett felelős sportvezető. A közelgő vizes vb feladatai elől egykori sportolóként nem ugrik el, de csak az augusztus 20-i tűzijáték után nyugszik majd meg – árulta el Deák Zsigmondnak.

• Ezúttal is jó szívvel kínáljuk szombati mellékletünket, a Hosszabbítást. A tartalomból: A montenegrói bölcsőtől a székesfehérvári megkoronázásig – az utóbbi évek legsikeresebb hazai kosárlabdaedzőjénél, Dzunics Braniszlavnál jártunk; Kalandnak indult, aztán a statiszták főszereplőkké léptek elő – az Európa-bajnoki bronzérmes magyar minifutball-válogatott sikere nyomában; Indul a fesztiválszezon – a Linkin Parkot Sopronba hozó Fülöp Zoltán focizott, focizik, mindene a zene és a sport.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik