NS: Fernando az első szóra jött; Böde üldözött akar lenni – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.24. 23:12
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Fernando nem hezitált, amint felhívták Diósgyőrből, azonnal jött. Ettől még a DVTK-nál forrong a világ, a szurkolók az új stadionnál tüntettek, Bódog ment, az egykori spanyol kedvenc érkezett, csak éppen a csapat alatt rezeg a léc... Egyoldalas riport és interjú Miskolcról.
Fernando nem hezitált, amint felhívták Diósgy
őrből, azonnal jött. Ettől még a DVTK-nál forrong a világ, a szurkolók az új stadionnál tüntettek, Bódog ment, az egykori spanyol kedvenc érkezett, csak éppen a csapat alatt rezeg a léc... Egyoldalas riport és interjú Miskolcról.

Böde Dániel hat döntőt vív még tavasszal a Fradival. Az immár a Videotonnal szemben kétpontos lépéshátrányba kerülő föld-fehérek csatára Pietsch Tibornak bevallotta, hogy nem annyira jó üldözőnek lenni, mint üldözöttnek..

Még, illetve már csak 50 nap a labdarúgó-vb-ig. Szeli Mátyás összeállítása az elszabaduló pénzekről, az építkezéseknél tapasztalt csúszásokról és a biztonsági kockázatokról. De sebaj, júniusra minden rendben lesz...

Fegyverneky Zsófia gyönyörű ezüstéremmel zárta a final fourt. A Sopron Basket kosarasa még nem örült ennyire második helynek. De ha egyszer a kisfia ezt várta tőle... Győri Ferenc interjúja.

Az olaszok elleni siker majd szerdán érhet valamit, ha legyőzzük Szlovéniát is. A hétfőn brillírozó Erdély Csanád, Stipsicz Bence, Benk András és Szilassy Zoltán másodedző a jégkorong-vb-ről.

Richard Gasquet Budapesten, magyarok hányattatásai a Kopaszi-gáton. Minden, amit a Gazprom Hungarian Open ATP-torna keddi napjáról tudni érdemes – Klein Ron összeállítása. Ha pedig szerda, akkor ezúttal Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik