HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.24 23:12 Frissítve: 2018.04.25 00:20

NS: Fernando az első szóra jött; Böde üldözött akar lenni – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Fernando nem hezitált, amint felhívták Diósgyőrből, azonnal jött. Ettől még a DVTK-nál forrong a világ, a szurkolók az új stadionnál tüntettek, Bódog ment, az egykori spanyol kedvenc érkezett, csak éppen a csapat alatt rezeg a léc... Egyoldalas riport és interjú Miskolcról.

Böde Dániel hat döntőt vív még tavasszal a Fradival. Az immár a Videotonnal szemben kétpontos lépéshátrányba kerülő föld-fehérek csatára Pietsch Tibornak bevallotta, hogy nem annyira jó üldözőnek lenni, mint üldözöttnek..

Még, illetve már csak 50 nap a labdarúgó-vb-ig. Szeli Mátyás összeállítása az elszabaduló pénzekről, az építkezéseknél tapasztalt csúszásokról és a biztonsági kockázatokról. De sebaj, júniusra minden rendben lesz...

Fegyverneky Zsófia gyönyörű ezüstéremmel zárta a final fourt. A Sopron Basket kosarasa még nem örült ennyire második helynek. De ha egyszer a kisfia ezt várta tőle... Győri Ferenc interjúja.

Az olaszok elleni siker majd szerdán érhet valamit, ha legyőzzük Szlovéniát is. A hétfőn brillírozó Erdély Csanád, Stipsicz Bence, Benk András és Szilassy Zoltán másodedző a jégkorong-vb-ről.

Richard Gasquet Budapesten, magyarok hányattatásai a Kopaszi-gáton. Minden, amit a Gazprom Hungarian Open ATP-torna keddi napjáról tudni érdemes – Klein Ron összeállítása. Ha pedig szerda, akkor ezúttal Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.26 21:46:50

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most minden bajnoki valakinek életbevágóan fontos, a legtöbbször mindkét félnek.

2018.05.24 22:04:43

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Nebojsa Vignjevics szinte sportot űz abból, hogy teljesen zöldfülű vagy éppen máshol egyszer vagy többször »száműzött« játékosokból farag meghatározó futballistákat, adott esetben kulcsembereket.

2018.05.24 08:48:44

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

A Diósgyőr menesztett edzője szerint ahogyan a tulajdonos fogalmazott, becsületsértéssel ér fel.

2018.05.23 23:58:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A szerb mester szerint sokan megjátsszák, hogy Újpest-szurkolók. Pintér Attila a játékvezető értékelőinek üzent.

2018.05.23 19:30:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vignjevics ismét sikerre vezette csapatát, pedig 1–0-ra még a Puskás Akadémia vezetett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS