NS: exkluzív interjú Csányi Sándorral; Doll hobbija – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.26. 23:52
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Exkluzív interjút adott lapunknak az MLSZ elnöke, Csányi Sándor. A bankár-üzletember nyolc esztendeje irányítja a labdarúgó-szövetséget, azóta az UEFA-ban és a FIFA-ban is fontos szerepet kapott. Mint mondta, a tíz évre tervezett munka nagy részét nyolc esztendő alatt elvégezte az MLSZ, de a sportágnak a szakszövetség csupán az egyik szereplője, így a további előrelépés érdekében immár a klubokon a sor, hogy ők is megvalósítsák stratégiai céljaikat. Csányi Sándor arról is beszélt, mit vár a válogatottól és Georges Leekens szövetségi kapitánytól.
Exkluzív interjút adott lapunknak az MLSZ elnöke, Csányi Sándor.
A bankár-üzletember nyolc esztendeje irányítja a labdarúgó-szövetséget, azóta az UEFA-ban és a FIFA-ban is fontos szerepet kapott. Mint mondta, a tíz évre tervezett munka nagy részét nyolc esztendő alatt elvégezte az MLSZ, de a sportágnak a szakszövetség csupán az egyik szereplője, így a további előrelépés érdekében immár a klubokon a sor, hogy ők is megvalósítsák stratégiai céljaikat. Csányi Sándor arról is beszélt, mit vár a válogatottól és Georges Leekens szövetségi kapitánytól.

Vezeti a góllövőlistát az NB I-ben Varga Roland, mégsem igazán elégedett a Ferencváros válogatott szélsője, hiszen a csapat két pont hátrányban van a bajnoki címért zajló versenyfutásban a fő rivális Videotonnal szemben. A csatár elmondta, miként készül a meccsnapokon a találkozókra, s hogy a világhálón át egyik legjobb barátjával, Dzsudzsák Balázzsal is szívesen szakmázik a mérkőzéseket követően.

Thomas Doll a Sportkrém mellékletünk e heti sztárvendége. A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője mesélt a Kelet-Németországban eltöltött gyerekkoráról, a testvéreihez fűződő szoros kapcsolatáról, és azt is elárulta, hogy a motorozás a hobbija, sőt a szenvedélye. A szakember jó néhány országot bejárt már két keréken; hogy merre felé fordult meg, és milyen élményt jelent számára, ha felpattanhat Harley Davidsonjára, kiderül interjúnkból.

Sztefan Scsepovics jól ismeri a világ egyik legnívósabb bajnokságát, hiszen megfordult már a spanyol La Ligában. Sőt, az is megadatott neki, hogy a Getafe légiósaként pályára lépjen a Real Madrid és a Barcelona ellen is. A szerb csatár elmondta, egy az egyben szinte képtelenség megverni a madridiak bekkjét, Varane-t és a Barca hátvédjét, Piquet-t. Aztán arról is beszélt, milyen érzés újra együtt játszani a testvérével, s miként éli meg a pályán, ha Markóval szemben durván szabálytalankodnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik