NS: Erőt mutatnak a nagyok; Új arcok, új szövetségek az F1-ben – hétfő

Vágólapra másolva!
2018.03.18. 23:24
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

A bajnoki listavezető Ferencváros különleges győzelmet aratott szombaton a Puskás Akadémia felett – a látottak azt sugallják a mezőnynek, hogy mentálisan kikezdhetetlen csapattá állt össze a Fradi, igaz, a zöld-fehérek legnagyobb konkurenciájáról, a Balmazújvárost a hajrában fejes góllal legyőző Videotonról is elmondható ugyanez. Az OTP Bank Liga 23. fordulójának legérdekesebb, legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel.
A bajnoki listavezető Ferencváros különleges győzelmet aratott szombaton a Puskás Akadémia felett
– a látottak azt sugallják a mezőnynek, hogy mentálisan kikezdhetetlen csapattá állt össze a Fradi, igaz, a zöld-fehérek legnagyobb konkurenciájáról, a Balmazújvárost a hajrában fejes góllal legyőző Videotonról is elmondható ugyanez. Az OTP Bank Liga 23. fordulójának legérdekesebb, legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel.

A labdarúgó-válogatott keret tagjai vasárnap este érkeztek meg Telkibe, ahol a Kazahsztán és a Skócia elleni felkészülési mérkőzésre hangolnak a játékosok. A ferencvárosi Lovrencsics Gergő például kíváncsian várja, milyen munka vár rájuk Georges Leekens irányításával. Borbola Bence írása.

A Bundesliga magyaros csapata, az RB Leipzig a hét közben bejutott az Európa-liga negyeddöntőjébe, vasárnap pedig története során először legyőzte a Bayern Münchent, amely ebben a szezonban Jupp Heynckes irányításával mindössze másodszor szenvedett vereséget. A történelmi siker részleteit Szeli Mátyás tárja elénk.

A hétvégén kezdődő 2018-as Formula–1-es szezon előtti téli szünetben versenyző- és motorfronton is volt változás: Szergej Szirotkin és Charles Leclerc személyében újoncokat is köszönthetünk. A melbourne-i rajtot megelőző sorozatunk első részében Zsoldos Barna az új arcokat, új szövetségeket vette számba.

Rövid pályás gyorskorcsolyában nincs megállás, néhány héttel az olimpia után világbajnokságot rendeztek, amelyen Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett. A montreali verseny utolsó napján a magyar versenyző a legrangosabbnak számító összetettben lett második. Kovács Erika beszámolója.

Akik nosztalgikus mellékletünkre, a Népsportra várnak hétfőnként, most is sok érdekességről olvashatnak. 1928: Üzent a Duce, vereség a vége; 1978: Arany arany hátán Duisburgban; 1938: Dicsőséges döntetlen Duisburgban; Sport és irodalom: Ottlik Géza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik