NS – Doll: Nincs bennük több; Görbiczék és a final four – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.18. 00:07
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Thomas Doll keményen kifakadt – ezúttal a saját játékosaira. A ferencvárosi edző szerint nincs a mostani keretben több. Hogy miért, az Borbola Bence elemzéséből kiderül.
Thomas Doll keményen kifakadt – ezúttal a saját játékosaira. A ferencvárosi edző szerint nincs a mostani keretben több. Hogy miért, az Borbola Bence elemzéséből kiderül.

A Honvéd lassacskán az aranyról is álmodozhat. A listavezető játékosai közül Holender Filip és Ivan Lovric beszélt a bajnoki esélyekről, és összehasonlításképpen az is kiderül, hogy milyen ellenfelek várnak még a Honvédra és a Videotonra.

Bognár György Ficak rovatában ezúttal a valóban káprázatos gólokra esik a legnagyobb figyelem.

Szalai Ádám egy mutatóban bizonyosan Lionel Messi előtt jár. Kamler János utánanézett, hogy miben is áll az utóbbi idők gólérzékenysége, és a Hoffenheim-edző Julian Nagelsmann véleményét is megosztja az olvasókkal.

Kedden sorsolnak a női kézilabda BL-ben, és Görbicz Anitáék megtudják, ki ellen kezd a Győr a final fourban. Az ETO irányítója nem csupán a Metz kiveréséről, no meg arról beszélt, hogy mire elég a mostani forma, de a Fradiról is szót ejtett...

Az F1-es Bahreini Nagydíj kapcsán Zsoldos Barna tárta fel a Ferrari és Sebastian Vettel tulajdonképpen kényelmes sikerének a hátterét.

A Red Bull Salzburg irigylésre méltó körülmények közepette készül, itt pallérozódik az U17-es válogatott hőse, Szoboszlai Dominik is. Nagy-Pál Tamás Salzburgban Ernst Tanner utánpótlás-igazgatót faggatta a gyümölcsöző osztrák módszerről és a magyar tehetségről.

• És ha kedd, akkor Tenisz melléklet 4 oldalon – mindennel, amit a héten kezdődő budapesti ATP-tornáról tudni érdemes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik