nemzetisport.hu 2017.01.13 23:54 Frissítve: 2017.01.13 23:54

NS: Dibusz: Erősödtünk; Szilágyi újrakezdi – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

• A Ferencváros lényegesen erősödött a téli szünetben Dibusz Dénes szerint – a válogatott kapus ráadásul úgy véli, hogy a pihenő a csapat sikeréhségének is jót tett, hab a tortán, hogy még új társával, Holczer Ádámmal is kiváló a viszonya…

Újpesten továbbra is csak álmodoznak arról, hogy a Fradit már a felújított Szusza Ferenc Stadionban fogadhatják, bár Gyarmati Eszter ügyvezető szerint a klubnak semmiféle ráhatása nincs az építési munkálatokra és a műszaki átadás-átvételre…

• Babják Bence körbejárta, miként forradalmasította a kapusposztot az egyre hangsúlyosabb lábbal való játék. A témát Petry Zsolt és Király Gábor segítségével vesézte ki.

• Voleszák Gábor Mallorcán a Hertha edzőtáborában a „magyarölő” Valentin Stockerrel beszélgetett, és a svájci válogatott éppen a mi példánkon keresztül vezette le neki, hogy a futballban ma már minden megtörténhet.

• A Liverpool ellen készülő Zlatan Ibrahimovic elmondta, hogy José Mourinho és Josep Guardiola közül az egyik jobban motivál, mint a másik. És az olvasó képzeletére bízza, hogy melyikre is gondolt…

• Simon József Rouenban tanúja volt a magyar férfi kézilabda-válogatott vb-bemutatkozásának, a szerencsétlen sérülést szenvedő Nagy Lászlóval is beszélgetett.

• Hétfőre virradóra kezdődik Ausztráliában az év első tenisz Grand Slamje. Győri Ferenc beharangozójában Serena Williams kőkemény sorsolásáról is szó esik – hiszen a harmadik körben a párosban immár top 10-es Babos Tímea következhetne…

• A csütörtöki M4 Sport – Az Év sportolója gálán a férfiak legjobbja lett a riói bajnok Szilágyi Áron, aki Kovács Erikával már az eseménydús 2017-ről, Eb-ről, vb-ről, új stíluselemekről, no meg az esküvőjéről is beszélgetett.

…és ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon: Andy Möller-sorozattal, Mátyus Jánossal, az egyérmes olimpiai résztvevő országokkal, Novák Károly Eduárddal és Trokán Péterrel.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.23 10:27:55

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

„Sok magyar klubnál konditerem sincs. Nem csoda, hogy az itthon játszó magyarok nem tudnak ütközni.”

2017.11.22 08:53:29

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

„A mostani generáció tagjai közül nem is kevesen egyszerűen nem szeretnek annyira futballozni.”

2017.11.21 23:14:31

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az elitsport, esetünkben a futball átka, hogy alapszinten csak a mestermunka hoz dicséretet. Amihez persze legalább alapszinten illik jártasnak lenni a szakmában. Hogy így legyen, ahhoz valóban csak egyetlen út vezet: dolgozni kell!

2017.11.21 23:10:46

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem egy játékosnak súlyfeleslege van.

2017.11.21 13:11:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Legutóbb például a DVSC válogatott játékosa akart olyan szavakat adni Juhász szájába, amiket ő sosem mondott.”