nemzetisport.hu 2017.01.13 23:54 Frissítve: 2017.01.13 23:54

NS: Dibusz: Erősödtünk; Szilágyi újrakezdi – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

• A Ferencváros lényegesen erősödött a téli szünetben Dibusz Dénes szerint – a válogatott kapus ráadásul úgy véli, hogy a pihenő a csapat sikeréhségének is jót tett, hab a tortán, hogy még új társával, Holczer Ádámmal is kiváló a viszonya…

Újpesten továbbra is csak álmodoznak arról, hogy a Fradit már a felújított Szusza Ferenc Stadionban fogadhatják, bár Gyarmati Eszter ügyvezető szerint a klubnak semmiféle ráhatása nincs az építési munkálatokra és a műszaki átadás-átvételre…

• Babják Bence körbejárta, miként forradalmasította a kapusposztot az egyre hangsúlyosabb lábbal való játék. A témát Petry Zsolt és Király Gábor segítségével vesézte ki.

• Voleszák Gábor Mallorcán a Hertha edzőtáborában a „magyarölő” Valentin Stockerrel beszélgetett, és a svájci válogatott éppen a mi példánkon keresztül vezette le neki, hogy a futballban ma már minden megtörténhet.

• A Liverpool ellen készülő Zlatan Ibrahimovic elmondta, hogy José Mourinho és Josep Guardiola közül az egyik jobban motivál, mint a másik. És az olvasó képzeletére bízza, hogy melyikre is gondolt…

• Simon József Rouenban tanúja volt a magyar férfi kézilabda-válogatott vb-bemutatkozásának, a szerencsétlen sérülést szenvedő Nagy Lászlóval is beszélgetett.

• Hétfőre virradóra kezdődik Ausztráliában az év első tenisz Grand Slamje. Győri Ferenc beharangozójában Serena Williams kőkemény sorsolásáról is szó esik – hiszen a harmadik körben a párosban immár top 10-es Babos Tímea következhetne…

• A csütörtöki M4 Sport – Az Év sportolója gálán a férfiak legjobbja lett a riói bajnok Szilágyi Áron, aki Kovács Erikával már az eseménydús 2017-ről, Eb-ről, vb-ről, új stíluselemekről, no meg az esküvőjéről is beszélgetett.

…és ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon: Andy Möller-sorozattal, Mátyus Jánossal, az egyérmes olimpiai résztvevő országokkal, Novák Károly Eduárddal és Trokán Péterrel.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.04.22 11:29:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A DVTK első alkalommal nem kapott gólt idegenben a szezonban – nyert is Bódog Tamás csapata.

2017.04.22 11:29:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A korai gólváltás után megpihentek a felek, de a hajrá igen mozgalmasra sikerült – gól nélkül is.

2017.04.22 11:29:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Holman Dávid volt a kulcsfigura: két találata mellett egy asszisztot is jegyzett.

2017.04.21 23:39:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Régi, szép idők: Kassai vezette, a Fradi megnyerte… • Szusza Ferenc Stadion: az „átkozott” felújítás • Csertői–Bódog csata Pakson.

2017.04.21 10:55:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Vad II István ügyét is érdemes volt »megpiszkálni«, hiszen ismét FTC-meccset vezethet.”