nemzetisport.hu 2016.10.20 00:27

NS: Az Újpest jó, csak nem nyer; Cseh megbékélt az ezüsttel – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

 

♦ Nebojsa Vignjevics elégedett az Újpest játékával, csak éppen az az apróság zavarja, hogy két hónapja nem nyert meccset a csapata... Ilyen és ehhez hasonló érdekességekkel, így  Király Gábor gyógyulásával és a Ferencváros játékának elemzésével vezetjük fel három oldalon az NB I szombati fordulóját.

♦ Nikolics Nemanja Pietsch Tibornak elmondta, hogy az 1–5 és a mindössze húszpercnyi játékidő ellenére nagy élmény volt a Bernabéuban futballozni, és még ma sem hiszi el, hogy Zentáról egészen Madridig és a BL-ig jutott.

♦ Kádár Tamás akár az Ajaxban is kiköthet – megvizsgáltuk, ennek mekkora az esélye, és egyáltalán: min múlik a Lech Poznan válogatott védőjének átigazolása.

Gyógyulnak a veszprémi ászok, Simon József jó doktorként megvizsgálta, kinek mekkora az esély a játékára a barcelonai férfi kézilabda BL-rangadón.

Teljes a nagyüzem kosárlabdában, a Szolnok az athéni zakó után hazatért, a női NB I-ben fordulót játszottak, férficsapataink pedig Európában próbálnak vitézkedni – kétoldalas összeállításunkban az NS munkatársai mindenen rajta tartották a szemünket.

A budapesti asztalitenisz Eb kapcsán Szűcs Miklós kacsacsőrről és matematikáról, no meg az egyáltalán nem lejtő hazai pályáról is tudósított.

♦ Cseh László Kovács Erikának elárulta,  mostanra rájött, hogy lehet olimpiai ezüstérmesként is élni, ettől még nem dől össze a világ...

...és ha csütörtök, akkor Amerika melléklet 4 oldalon – egyebek mellett az NBA nagy esélylatolgatásával.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.06.28 00:20:32

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

„Mentalitásban, a munkához való hozzáállásban sokat lépett előre a magyar első osztály.”

2017.06.26 16:20:40

Labdarúgó NB I BOROS MIKLÓS

Boros Miklós erdélyi tudósítónk Rui Pedro játékát elemzi a kolozsvári tapasztalatok alapján.

2017.06.25 23:33:00

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

NS-VÉLEMÉNY. Jugoszlávia utódállamaiban az a szokás, hogy a profi karriert befejező labdarúgók nagy része visszamegy az anyaegyesületébe utánpótlásedzőnek, hogy képezze a piacképes egyéniségek százait.

2017.06.25 00:22:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Pedig itt lenne az ideje egy átfogó vizsgálatnak: hol tart a szakma a futballba zúdított pénzek nyomán.

2017.06.24 09:01:28

Labdarúgó NB I S. TÓTH JÁNOS

„Nincs az a csábító szirénhang, amiért kockára tennénk mindazt, amit évek munkájával felépítettünk Balmazújvárosban.”