NS: alsóházi matematika; Miriuta adott még egy esélyt; minőségi körítés - hangulat nélkül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 23:33
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Amint arra számítani lehetett, Szombathelyen bejelentették, szerződést bontottak Szentes Lázár vezetőedzővel, a döntéssel pedig maga az érintett is egyetértett. A kiesés réme azonban a Haladáson kívül még a Dunaújvárost, a Honvédot, a Pécset és a Lombard Pápát is érinti, így összeállításunkban azt kutattuk, mely csapatok búcsúzhatnak az élvonaltól. Elemzések, szakvélemények, statisztika és egy kis matematika. Persze mindez csak játék a számokkal, így akár vitatkozni is lehet a mi „végeredményünkkel”.Szombathelyen bejelentették, szerződést bontottak Szentes Lázár vezetőedzővel, a döntéssel pedig maga az érintett is egyetértett. A kiesés réme azonban a Haladáson kívül még a Dunaújvárost, a Honvédot, a Pécset és a Lombard Pápát is érinti, így összeállításunkban azt kutattuk, mely csapatok búcsúzhatnak az élvonaltól. Elemzések, szakvélemények, statisztika és egy kis matematika. Persze mindez csak játék a számokkal, így akár vitatkozni is lehet a mi „végeredményünkkel”.

Miriuta László kötelességének érzi, hogy a nehézségek ellenére az idény végéig kitartson a Győr kispadján, sőt a korábban általa kritizált csatárának, Rudolf Gergelynek is ad még egy esélyt. Sinkovics Gábor interjújából az is kiderül, kapott-e előre több millió forintot a Győr edzője.

Állatkert, vidámpark, termálfürdő és futball együtt, azaz minőségi körítés – hangulat nélkül. Az NS-ellenőr ezúttal a Debrecen stadionját szemrevételezte, s bár a látottakkal összességében nagyon is elégedett volt, mégis maradt benne némi hiányérzet.

Kétgólos hátrányból várja a BL-negyeddöntő visszavágóját a Bayern München, s bár nem tűnik lehetetlen küldetésnek, az első mérkőzésen látottak alapján a Porto megőrizheti idegenben előnyét. A bajorok mindenesetre optimisták. Persze a katalánok is, de mivel a Barcelona az első találkozón idegenben győzött a PSG ellen, ez talán indokoltabb. Minden, amit a keddi találkozókról tudni érdemes, a Nemzeti Sportban.

Ahogy mondani szokták, más kávéház… A divízió 1/A-s világbajnokságon jégkorong-válogatottunknak esélye sem volt Kazahsztán ellen, igaz a titkon remélt feljutáshoz nem ezt a meccset kellett megnyerni, az olaszok elleni szerdai párharc lesz a valódi fokmérő. Szűcs András helyszíni tudósítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik