NS: A Fradi nevet a végén; a posztonkénti legjobbak – csütörtök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 23:13
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Vége a klubszezonnak és vége a Ligakupának: a Ferencváros a Magyar Kupa után ezt is behúzta, Thomas Doll csapata tökéletesen zárta az évet.• Vége a klubszezonnak és vége a Ligakupának: a Ferencváros a Magyar Kupa után ezt is behúzta, Thomas Doll csapata tökéletesen zárta az évet.

Király Gábor, a profi. A válogatott kapusa elmesélte, hogy már hónapok óta tanulmányozza a magyar mezőny csatárainak szokásait, hiszen a nyártól ismét itthon, a Haladásban véd majd.

• Az abszolút rangsor után itt az NS posztonkénti listája; négy debreceni, három fehérvári – és csak egy fradista a legjobb 11-ben.

Garami József Sinkovics Gábornak elmesélte: nincs elkenődve attól, hogy háttérbe vonul, hiszen a posztja (szakmai igazgató) marad, csak a munkaköre változik meg, az MTK kispadján mostantól László Csaba meccsel.

• Fehérvárott az arany sem elég. A klub első bajnoki címe után Mezey Györgynek, most Joan Carrillónak köszönték meg a munkáját. Utód még nincs…

• Bezzeg Madridban már ki is nevezték Carlo Ancelotti követőjét:Rafa Benítez vezérletével próbálja jövőre megnyerni a BL-t és a spanyol bajnokságot a királyi gárda.

Talant Dujsebajev a jövő héten becsületből még megnyerné a hátralévő két Eb-selejtezőjét, de már a jövő csapatát építi, hiszen a kontinensbajnokságon már bizonyosan ott lesz a férfi kézilabda-válogatott.

• A Roland Garroson olyan történt, ami az elmúlt évtizedben csak egyszer: Rafael Nadal kikapott – igaz, a karrier-Grand Slamre hajtó világelsőtől, Novak Djokovicstól. Klein Ron tudósítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik