Nikolics szerint okos futballal van esély; Interjú a kapitánypárossal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 00:22
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A Vidi FC célja nem változott, az Európa-ligában szeretne továbbjutni a csoportból, s mivel a versenyfutásban éppen a görög együttes az egyik fő vetélytársa, kulcsfontosságú a csütörtök esti mérkőzés – Marko Nikolics, a Mol Vidi edzője szerint okos futballal lehet esélye a magyar bajnoknak. Pietsch Tibor pedig a találkozó kapcsán nosztalgiázott egy kicsit az egykori diósgyőri Salamon Józseffel, a diósgyőri karrierjét csak a PAOK miatt megszakító legendás védő Lóránt Gyula keménységéről és egy felejthetetlen német edzőről is beszélt.
A Vidi FC célja nem változott, az Európa-ligában szeretne továbbjutni a csoportból, s mivel a versenyfutásban éppen a görög együttes az egyik fő vetélytársa, kulcsfontosságú a csütörtök esti mérkőzés
– Marko Nikolics, a Mol Vidi edzője szerint okos futballal lehet esélye a magyar bajnoknak. Pietsch Tibor pedig a találkozó kapcsán nosztalgiázott egy kicsit az egykori diósgyőri Salamon Józseffel, a diósgyőri karrierjét csak a PAOK miatt megszakító legendás védő Lóránt Gyula keménységéről és egy felejthetetlen német edzőről is beszélt.

Eldőlt, hogy a Vladan Matics (balra), Csoknyai István páros készíti fel férfi kézilabda-válogatottunkat a januári világbajnokságra, az azonos joggal rendelkező társkapitányok emellett tovább dolgoznak klubjukban, Balatonfüreden és Tatabányán. A frissen kinevezett párossal Simon József készített interjút.

Lewis Hamilton biztos Formula–1-es világbajnoki címe miatt az élcsapatok versenyzői felszabadultan készülhetnek a hétvégi interlagosi versenyre. A brit újra esélyt hagyhat az ellenfeleknek. A Brazil Nagydíj előtt Zsoldos Barna szedte össze a legfrissebb információkat.

Amerika-mellékletünk ezúttal is számos érdekes olvasnivalót kínál. Igazi amerikai sztori: a leukémiából felgyógyult Brian Boyle a rákellenes napon ütötte első mesterhármasát; MLB: bostoni öröm, a slágerdöntőben a Red Sox legyőzte az LA Dodgerst; Cserediákként jött, az NFL legeredményesebbjeként távozott Morten Andersen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik