Nikolics helyett Carrillo; szombattól női kézilabda-vb

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.25. 22:51
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Székesfehérváron kitelt Marko Nikolics ideje. Pietsch Tibor végigvette, mi vezetett a regnálása során bajnoki aranyéremig és Európa-liga-csoportkörig is jutó szerb mester bukásához, továbbá a klubbal korábban ugyancsak bajnoki címet szerző utódot, Joan Carrillót is olvasóközelbe hozza.
Székesfehérváron kitelt Marko Nikolics ideje.
Pietsch Tibor végigvette, mi vezetett a regnálása során bajnoki aranyéremig és Európa-liga-csoportkörig is jutó szerb mester bukásához, továbbá a klubbal korábban ugyancsak bajnoki címet szerző utódot, Joan Carrillót is olvasóközelbe hozza.

Elkezdett gólokat lőni a Fradi. Az idény eddig eltelt részében támadásban nem sziporkáztak a zöld-fehérek, a legutóbbi két bajnokijukon viszont kilencszer is betaláltak. Nagy Zsolt két támadóval, Franck Bolival és Isaellel vizsgálta meg, mi vezetett a hirtelen javuláshoz..

Mi lesz veled, Davis-kupa? A hétvégén új lebonyolítással debütáló csapatverseny kapcsán több a negatív vélemény, mint a pozitív, ráadásul a januári ATP-kupával is harmonizálni kellene a férfitenisz legrangosabb csapattrófeájáért zajló sorozatot. Győri Ferenc elemzése.

És ha kedd, akkor ezúttal női kézilabda-vb-melléklet 4 oldalon – Kovacsics Anikó-interjúval, szakértőkkel, az olimpiai kvalifikáció rejtelmeivel és magyar világbajnoki történelemmel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik