Németország: Korcsmár Zsolt a magyar bajnokságba igazol!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.01. 19:04
null
Korcsmár Zsolt (balra) visszatérőben Magyarországra (Fotó: Szabó Miklós)
A német másodosztályú Greuther Fürth a hivatalos honlapján hétfőn bejelentette, hogy magyar labdarúgója, Korcsmár Zsolt távozik a csapattól, és az NB I-ben, a Vasasban folytatja a pályafutását.

 

A fürthiek közleményéből kiderül, hogy az előzetes megállapodás megszületett a két klub között, az utolsó simítások azonban még hátravannak.

„Zsolt számára fontos, hogy súlyos sérülése, a hosszú kihagyás után rendszeres játéklehetőséghez jusson, és erre Magyarországon sokkal jobbak az esélyei” – fogalmazott Ramazan Yildirim fürthi klubigazgató.

Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette: valóban folynak a tárgyalások a válogatott hátvéd szerződtetéséről, de a végső döntés még nem született meg.

Korcsmár Zsolt az előző idényben súlyos térdsérülést szenvedett, több mint fél év kihagyás után kapcsolódott be a német csapat téli felkészülésébe.

Mint ismert, a Vasasnál Michael Oenning személyében néhány hete német vezetőedzőt neveztek ki, és alighanem Bernd Storck szövetségi kapitány sem bánná, ha kollégája – a szerződés létrejötte esetén – segítene a formába lendülésben a sérülése előtt a válogatottban rendszeresen számításba vett, Eb-szereplésre is aspiráló Korcsmárnak. (Storck egyébként ott volt a Vasas Siófok elleni, szombati felkészülési mérkőzésén.)

Hír még a Vasas háza tájáról, hogy a próbajátékon lévő Kocsis Gergő ügyében nem született megállapodás a Puskás Akadémiával, a védő visszatér Felcsútra.

Nem kizárt, hogy a télen távozik Marko Vukaszovics és a jelenleg sérüléssel bajlódó Tomiszlav Pajovics – az ő sorsukról még folynak az egyeztetések a Fáy utcában.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Kire Risztevszki (macedón, Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szivacski Donát (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Iliasz Ignatidisz (GS Kallithea – Görögország, próbajáték), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth – Németország)
Távozók: Kenesei Krisztián (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként), Lázok János (szabadon igazolható), Vojo Ubiparip (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Tomiszlav Pajovics, Marko Vukaszovics

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik