Nem valósult meg az újpesti üzlet; Märcz Tamás a vb-folytatásról nyilatkozott

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 23:48
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Amiben oly sokan reménykedtek Újpesten, nem valósult meg: a tulajdonosjelöltek nem tudták a megszabott határidőig teljesíteni a vételár kifizetését – a sajtóban keringő, de az érintettek részéről meg nem erősített hírek hétmilliárd forintos árról szóltak, végleges fizetési határidőnek június 30-át szabták meg a felek –, így továbbra is Roderick Duchatelet kezében marad a klub. A befektetői csoport képviseletében Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban azt is elárulta: egy hete döbbent rá, hogy hiába minden erőfeszítés, aligha tudják teljesíteni a kifizetést, a terveik nem valósulnak meg – legalábbis egyelőre.
Amiben oly sokan reménykedtek Újpesten, nem valósult meg:
a tulajdonosjelöltek nem tudták a megszabott határidőig teljesíteni a vételár kifizetését – a sajtóban keringő, de az érintettek részéről meg nem erősített hírek hétmilliárd forintos árról szóltak, végleges fizetési határidőnek június 30-át szabták meg a felek –, így továbbra is Roderick Duchatelet kezében marad a klub. A befektetői csoport képviseletében Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban azt is elárulta: egy hete döbbent rá, hogy hiába minden erőfeszítés, aligha tudják teljesíteni a kifizetést, a terveik nem valósulnak meg – legalábbis egyelőre.

2015, a kazanyi világbajnokság óta először fordult elő, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott kicsúszott a négyből.Ha valaki csak a végeredményt látja (11–10-re nyertek az olaszok), gigászi ütközetet is vizionálhat, az igazság ezzel szemben az, hogy két perccel a vége előtt négy góllal vezetett az ellenfél, és a kései magyar hajrá már mit sem ért.„Biztos, hogy mindenki csalódott, én is az vagyok– mondta Märcz Tamás szövetségi kapitány.   – Jelen pillanatban nem is az ötödik hely a cél, hanem a következő mérkőzéssel kell foglalkozni, ami egyáltalán megadja az esélyt, hogy az ötödik helyért játszhassunk."

Lukács Péter hatévesen kezdett focizni a pesti Goldball '94 FC-ben, majd egy év múlva, általános iskola első osztályában kézilabdázni is. Négy évig párhuzamosan csinálta a kettőt, sokáig nem is tudott választani. Pesten élt, de mindig is a Veszprém volt a kedvenc kézilabdacsapata, és már nyolc-kilenc éves korától járt meccsekre a fővárosból. Amikor pedig eljött az idő, a kézilabda mellett döntött. A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának irányítója, aki ezen a héten Sportkrém mellékletünk vendége, nyáron lesz húszéves, és már elmondhatja magáról, hogy pályára lépett a kölni négyes döntőben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik