NB I: Vladan Csukics marad a Ferencvárosnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 14:10
A Nemzeti Sport Online információi szerint Vladan Csukics továbbra is a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros alkalmazásában marad. A 35 éves szerb védekező középpályásnak a nyáron lejárt a szerződése a klubnál, és egyelőre nem tudja, hogy játékosként vagy valamilyen más pozícióban számítanak rá a jövőben.

Vladan Csukics 2008 nyarán szerződött Magyarországra, a Kecskeméti TE-hez. Utána szerepelt a Mezőkövesdben, majd visszatért a KTE-hez, amelytől 2012 nyarán igazolt át a Ferencvároshoz. Az FTC-ben eltöltött három teljes év után a nyáron lejárt a szerződése, de még nem döntöttek a vezetők, hogy miként számítanak rá a jövőben.

„Annyi biztos, hogy maradok a Ferencvárosnál, de hogy játékosként vagy más munkakörben, azt még nem tudom. Szeretem a Fradit, az edzéséken is ott vagyok. A jövő héten biztosan eldől a sorsom” – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Vladan Csukics.

David Mateos és Somália távozása után szüksége van a Ferencvárosnak olyan védekező típusú labdarúgóra, aki a középpályán és a védelemben is bevethető, így elképzelhető, hogy Csukics jelenti az egyik megoldást ebben a kérdésben.

LABDARÚGÓ NB I, 5. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Augusztus 15., szombat
18.00 Újpest–Bp. Honvéd Vad II István
18.00 Haladás–Paks Erdős József
18.00 Puskás Akadémia–Békéscsaba Németh Ádám
18.00 Vasas–Videoton Solymosi Péter
18.00 DVTK–DVSC (Tv: M4) Kassai Viktor
20.30 Ferencváros–MTK (Tv: M4) Iványi Zoltán
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Haraszti Zsolt (Paks), Leandro de Almeida (Omonia – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Radó András (Haladás), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg), Stanislav Sesták (szlovák, VfL Bochum – Németország, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár)

Az utánpótlásból felkerültek: Dragóner Filip, Lakatos István, Nyéki Márk, Varga Ádám (profi szerződést kaptak)

Kiszemeltek: Michal Kadlec (cseh, Fenerbahce – Törökország), Pintér Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Levadiakosz – Görögország)

Távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, nyíregyházi kölcsön után Haladás), Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: RAFC), Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Hidvégi Sándor (dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Liechtenstein*), Benjamin Lauth (német, szabadon igazolható), Lannert Bence (soroksári kölcsön után Pénzügyőr), David Mateos (spanyol, Orlando City – Egyesült Államok), Nagy Dániel (Würzburger Kicker – Németország), Simita Gergő (soroksári kölcsön után Rákosmenti KSK), Somália (brazil, Toulouse – Franciaország), Tarczy Pál (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia), Ugrai Roland (Haladás)
Kölcsönbe távozók: Csilus Tamás (pápai kölcsön után Kisvárda), Korozmán Kevin (Soroksár), Pölöskei Péter (Vác – ismét kölcsönbe), Valencsik Ádám (Soroksár)

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Paks)
* Az FC Vaduz liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik