NB I: viszonozná társának a segítséget a paksi támadó

Vágólapra másolva!
2015.08.01. 08:42
Szakály Dénes a nyáron szerződött a Puskás Akadémiától Paksra, az NB I harmadik fordulójában a zöld-fehérek Felcsútra látogatnak. A játékos úgy vághat neki az összecsapásnak, hogy a Békéscsaba ellen már megszerezte első találatát új csapata színeiben.

„Amikor elkészült ennek a bajnokságnak a sorsolása, az volt az első, hogy megnéztem, mikor játszunk a Puskás Akadémiával és a Debrecennel – mondta Szakály Dénes a paksifc.hu-nak. – Ez a két klub fontos szerepet játszott az eddigi pályafutásomban, ezért a megkülönböztetett figyelem a részemről. Ezt leszámítva igazán semmi különösebb nincs a fejemben a szombati felcsúti mérkőzést megelőzően. Ugyanaz a várakozás tölt el, mint az eddigi két meccsünk előtt. Teljes erőbedobással készülök, mint eddig is, és várom, hogy mikor sikerül bekerülnöm a kezdőbe, hiszen ez minden labdarúgónak a célja. Ha pályára lépek, akkor mindent elkövetek annak érdekében, hogy elhozzuk mindhárom pontot a Pancho Arénából. Mindig olyan játékra törekszem, ami után bele tudjak nézni a tükörbe.”Szakály Dénes a paksifc.hu-nak. – Ez a két klub fontos szerepet játszott az eddigi pályafutásomban, ezért a megkülönböztetett figyelem a részemről. Ezt leszámítva igazán semmi különösebb nincs a fejemben a szombati felcsúti mérkőzést megelőzően. Ugyanaz a várakozás tölt el, mint az eddigi két meccsünk előtt. Teljes erőbedobással készülök, mint eddig is, és várom, hogy mikor sikerül bekerülnöm a kezdőbe, hiszen ez minden labdarúgónak a célja. Ha pályára lépek, akkor mindent elkövetek annak érdekében, hogy elhozzuk mindhárom pontot a Pancho Arénából. Mindig olyan játékra törekszem, ami után bele tudjak nézni a tükörbe.”

„Őszintén mondom, hogy nem azért szeretnék a kezdőben lenni, mert korábban az ellenfélnél játszottam. Sokkal inkább azért, mert a mester úgy látja, hogy a munkám alapján ezt kiérdemlem. Én ezért dolgozom mindennap, és türelmesen kivárom a soromat. Hogy a Békéscsaba ellen nyújtott játékom mire volt, illetve lesz elég, azt Csertői Aurél eldönti. Mindenesetre az önbizalmat ad, hogy megszereztem az első gólomat, de ehhez kellett Balázs Zsolt is” – mondott köszönetet a tizenegyest átengedő társnak Szakály.

„Biztosan lesz olyan szituáció, amikor viszonozni tudom ezt neki. Egyébként a cseréknek azt szokták mondani, hogy ha beállt, akkor valamivel vetesse észre magát. Ebből a legjobb, ha gólt szerez, de legalább egy sárgát vagy valamit vigyen véghez. Az a lényeg, hogy észrevegyék. Nekem ez most a lehető legjobban sikerült, remélem, hogy ha a Puskás ellen valamikor is pályára kerülök, akkor valami hasonló dologgal tudom magamra felhívni a figyelmet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik