NB I: visszavonul a DVTK és az MTK korábbi védője

Vágólapra másolva!
2018.08.18. 13:19
Drazsen Okuka egy éve klub nélkül volt, 179 magyar élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött, 32 esztendősen döntött a visszavonulás mellett.  

„Itt a játék vége!” – írta ki közösségi oldalára a svéd és szerb útlevéllel is rendelkező játékos, aki Szerbiában, az FK Csukaricski együttesében lett profi futballista, majd 2010-ben igazolt Magyarországra, az akkor még NB I-es Kaposvári Rákóczihoz. Négy idény után a Diósgyőr labdarúgója lett, ahol a bolgár Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-selejtezőn gólpasszt is jegyzett. 2016-ban az MTK-hoz került, ahol sérülések miatt csak elvétve jutott játéklehetőséghez, ráadásul a klub az idény végén kiesett az élvonalból. Okuka azóta is szabadügynök volt. „Itt a játék vége!” – írta ki közösségi oldalára a svéd és szerb útlevéllel is rendelkező játékos, aki Szerbiában, az FK Csukaricski együttesében lett profi futballista, majd 2010-ben igazolt Magyarországra, az akkor még NB I-es Kaposvári Rákóczihoz. Négy idény után a Diósgyőr labdarúgója lett, ahol a bolgár Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-selejtezőn gólpasszt is jegyzett. 2016-ban az MTK-hoz került, ahol sérülések miatt csak elvétve jutott játéklehetőséghez, ráadásul a klub az idény végén kiesett az élvonalból. Okuka azóta is szabadügynök volt.

„Voltak jó és kevésbé jó időszakok, de az élet ilyen, nem lehet minden tökéletes. Az elmúlt években több sérülésem is volt, és be kellett látnom, már nem tudok olyan szinten játszani, mint korábban, ezért döntöttem a búcsú mellett” – tette hozzá Okuka, aki tervei szerint nem szakad el a labdarúgástól, hanem edzőként folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik