NB I: Vaskót és Manjrekart nem tudtuk kezelni – Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 20:45
Ugyan vezetést szerzett a Vasas otthonában a Debrecen a labdarúgó NB I 2. fordulójának egyik záró mérkőzésén, de a piros-kékek három góllal válaszoltak. A csereként beállt védő, Vaskó Tamás duplázott a hajrában. A találkozót követően Kondás Elemér és Michael Oennig vezetőedzők értékeltek az M4 Sportnak

„Egyik sérülés sem jött jól, kapufát is lőttünk, de a végén egy Vaskóval jobban voltak a hazaiak. A mentális fáradtság és a hétközi utazás is benne volt, ezért nem mertünk letámadni, egy biztonságosabb játékot próbáltunk játszani. Figyelmetlenség után kaptuk az egyenlítő gólt, a cseréket követően magassági fölényben volt a Vasas, bejött Vaskó Tamás és Manjrekar James és erre nem tudtunk jól reagálni” – mondta Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője az M4 Sportnak. Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Már az első félidőben is látható volt, hogy a játékerőnkkel akartunk nyerni, de szerencsétlen gólt kaptunk. A második játékrészben behoztam a magasabb játékosokat, mert úgy éreztem, hogy lesznek még esélyeink, ami igaznak bizonyult” – értékelt Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője az M4 Sportnak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik