NB I: van egy lista Újpesten - Kabát a maradók közé kerülne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.21. 09:37
A szezon során végig sérüléssel bajlódó 37 éves újpesti csatár, Kabát Péter a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt az elmúlt időszakról és a jövőjéről.

„Lejár ugyan a szerződésem, de az első egyeztetéseken már túl vagyunk. Beszéltem Nebojsa Vignjevics vezetőedzővel és Roderick Duchatelet tulajdonossal is, tudnak róla, hogy Újpesten szeretnék maradni. Sőt ott is szeretném befejezni a pályafutásomat. Két jó szezon még bennem van. Abban maradtunk, hogy még tárgyalóasztalhoz ülünk. Úgy szeretnék elmenni nyaralni, hogy addigra már tudjam, távoznom kell-e vagy maradhatok. Ha rajtam múlik, egy tapodtat sem mozdulok Újpestről" – fogalmazott Kabát.Kabát.

Kérdés, Nebojsa Vignjevics számolna-e vele a folytatásban.

„Úgy vettem ki a szavaiból, hogy igen. Azt mondta, beszél ő is a tulajdonossal. Ha jól tudom, van egy lista, azon ott van, hogy kik mennek és kik maradnak. Az én nevem a maradók között szerepel. Nekem most ez a legfontosabb" – mondta a csatár.

A KABÁT PÉTERREL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT, MELYBEN RÉSZLETESEN BESZÉL A SÉRÜLÉSÉRŐL, JELENLEGI ÁLLAPOTÁRÓL ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik