NB I: változott a terv, a DVTK Debrecenben játszhat

Vágólapra másolva!
2016.11.08. 09:38
A boon.hu információi szerint a Diósgyőri VTK a debreceni Nagyerdei Stadionban fogadhatja a Haladást a labdarúgó NB I 16. fordulójában.

A Diósgyőr a Ferencváros elleni 3–2-es vereséggel búcsúztatta el stadionját, így a csapat mostantól albérletben kénytelen játszani hazai összecsapásait. A klub ügyvezetője, Szabó Tamás a néhány nappal ezelőtt megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, a gárda többnyire Mezőkövesden vívja majd mérkőzéseit, ám lehet más helyszín is, amikor ütközés van a két együttes programjában.A Diósgyőr a Ferencváros elleni 3–2-es vereséggel búcsúztatta el stadionját, így a csapat mostantól albérletben kénytelen játszani hazai összecsapásait. A klub ügyvezetője, Szabó Tamás a néhány nappal ezelőtt megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, a gárda többnyire Mezőkövesden vívja majd mérkőzéseit, ám lehet más helyszín is, amikor ütközés van a két együttes programjában.

Az első ilyen eset a november 19-re kiírt 16. fordulóra esik, amikor a Diósgyőrnek és a Mezőkövesdnek is otthoni találkozót kell játszania (előbbinek a Haladással, utóbbinak a Videotonnal). Az ügyvezető tíz napja úgy prognosztizált, a vasiak elleni 90 percet minden bizonnyal Nyíregyházán rendezik meg – írja a boon.hu.

A megyei hírlap hétfőn azonban úgy értesült, hogy a Diósgyőr mégsem Nyíregyházán, hanem Debrecenben, a Nagy­erdei Stadionban fogadja a szombathelyieket, ennek oka az, hogy a nyírségi létesítményben bizonyos biztonsági berendezések hiányoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik