NB I: újabb alapember hosszabbított a Pakssal – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.02.02. 13:55
Papp Kristóf, Lenzsér Bence és Kulcsár Dávid után Hahn János is szerződést hosszabbított a Paks NB I-es labdarúgócsapatával.

„Tősgyökeres paksi vagyok, ennél a klubnál nevelkedtem, jól is érzem magam itt, így elég egyértelmű volt, hogy továbbra is a Paksi FC-ben futballozzak – mondta Hahn János a klub hivatalos oldalának. – Örülök annak, hogy bíznak bennem, mivel nem a mögöttem álló ősz volt a legjobb szezonom. Az őszt megelőző idényem sokkal jobb volt, sőt talán az volt az eddigi legjobbam.”„Tősgyökeres paksi vagyok, ennél a klubnál nevelkedtem, jól is érzem magam itt, így elég egyértelmű volt, hogy továbbra is a Paksi FC-ben futballozzak – mondta Hahn János a klub hivatalos oldalának. – Örülök annak, hogy bíznak bennem, mivel nem a mögöttem álló ősz volt a legjobb szezonom. Az őszt megelőző idényem sokkal jobb volt, sőt talán az volt az eddigi legjobbam.”

„Ez az aláírás egyértelműen mutatja, hogy számolnak velem, és ez nagyon jóleső érzés, amiből táplálkozni is tudok a folytatásban. Azon leszek, hogy tavasszal meg tudjam hálálni mind a vezetőségnek, mind a stábnak és a szurkolóknak ezt a bizalmat. Úgy érzem, kijöttem a gödörből, egyben vagyok, és már nagyon várom a bajnokság kezdetét.”

A 22 esztendős támadó új szerződése 2021. június végéig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik