NB I: Ugyanazokat a hibákat követjük el - Rossi

Vágólapra másolva!
2012.10.27. 16:06
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Budapest Honvéd változatos mérkőzésen 2–2-t játszott az Újpesttel. A hazaiakat irányító Marco Rossi nem volt elégedett a játékvezető teljesítményével, míg Jos Daerden, az újpestiek vezetőedzője sajnálja a második kapott gólt, amely után már nem sikerült fordítaniuk.

Marco Rossi (a Budapest Honvéd vezetőedzője): – Elégedett vagyok az egy ponttal, bár több helyzetet alakítottunk ki, mint az Újpest. A második kapott gól miatt bosszús vagyok, mert védelmünk ugyanazokat a hibákat követi el hétről hétre. Drissa Diarra kiállítása nem volt jogos, az eset után nem sokkal az Újpestnek is volt egy hasonló szabálytalansága, ami a játékvezető szemében nem ért piros lapot…Marco Rossi (a Budapest Honvéd vezetőedzője): – Elégedett vagyok az egy ponttal, bár több helyzetet alakítottunk ki, mint az Újpest. A második kapott gól miatt bosszús vagyok, mert védelmünk ugyanazokat a hibákat követi el hétről hétre. Drissa Diarra kiállítása nem volt jogos, az eset után nem sokkal az Újpestnek is volt egy hasonló szabálytalansága, ami a játékvezető szemében nem ért piros lapot…

Jos Daerden (az Újpest FC vezetőedzője): – A játékrendszerünk nem, de a pályára lépő játékosok személye változott, így nem volt egyszerű mérkőzés. Az első félidőben pechesek voltunk, a folytatásban már jobb teljesítményt nyújtottunk. A második kapott gólunkat kapushiba előzte meg, ezt követően egyenlítenünk még igen, fordítanunk azonban már nem sikerült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik