NB I: Úgy néz ki, hamar meg fogok őszülni - Horváth Ferenc

Vágólapra másolva!
2012.09.29. 16:08
A labdarúgó NB I 9. fordulójában, hazai pályán 2–1-re nyert a KTE-Phoenix Mecano a Budapest Honvéd ellen. A kecskemétiek újdonsült vezetőedzője játékosai hozzáállásával volt elégedett, míg a vendégek trénere, Marco Rossi durva egyéni hibákról beszélt – edzői nyilatkozatok.  

Horváth Ferenc: – Egy nappal a mérkőzés előtt inkább a megérzéseimre hallgattam, és a fejekben próbáltam meg rendet tenni. A játékosok mindent megtettek a sikerért, így ha jól nem is futballoztunk, de eredményesek tudtunk lenni. A második félidőben nem volt tudatos a visszahúzódásunk, az ellenfél nyomott, de végül sikerült nyernünk. Azt mondják, ha fiatalon leszel NB I-es edző, hamar megőszülsz. Úgy néz ki, én is így fogok járni, de mindenképp boldog vagyok a győzelem miatt, és remélem, sok hasonló élményünk lesz még közösen.Horváth Ferenc: – Egy nappal a mérkőzés előtt inkább a megérzéseimre hallgattam, és a fejekben próbáltam meg rendet tenni. A játékosok mindent megtettek a sikerért, így ha jól nem is futballoztunk, de eredményesek tudtunk lenni. A második félidőben nem volt tudatos a visszahúzódásunk, az ellenfél nyomott, de végül sikerült nyernünk. Azt mondják, ha fiatalon leszel NB I-es edző, hamar megőszülsz. Úgy néz ki, én is így fogok járni, de mindenképp boldog vagyok a győzelem miatt, és remélem, sok hasonló élményünk lesz még közösen.

Marco Rossi: – Úgy érzem, durva egyéni hibákból kaptuk a gólokat, ez vezetett a vereséghez. Próbálkoztunk, próbálkoztunk, de több meghatározó játékosunk is hiányzott. Ilyen a futball, bízom a jó folytatásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik