NB I: Úgy érzem, rászolgáltunk az egy pontra - Prukner László

Vágólapra másolva!
2010.08.21. 19:41
A Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlen játszott Székesfehérváron a házigazda Videoton ellen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A zöld-fehérek vezetőedzője, Prukner László szerint csapata rászolgált az egy pontra.

„Az első félidőben úgy játszottunk, ahogyan azt egy bajnokesélyes, nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapat ellen idegenben kell – nyilatkozta a találkozót közvetítő Sport Tv-nek Prukner László. – Egygólos előnyünk tudatában a szünetben azt kértem a csapattól, hogy ne álljunk vissza. De mivel ezt megtettük, magunkra húztuk az ellenfelet, aminek az egyenlítés formájában meglett az eredménye. Ettől függetlenül úgy érzem, rászolgáltunk az egy pontra."

A ferencvárosi vezetőedző kispadon ülő kollégáival, valamint a vendégek cserejátékosaival egyetemben egy emberként reklamált Rodenbücher István 77. percben történő kiállításánál – a ferencvárosi védő a labdát elpasszoló André Alves bokájára csúszott rá nyújtott lábbal az oldalvonalnál –, de a televíziós visszajátszást megnézve annyit mondott: nem tud egyértelműen állást foglalni, hiszen a látottak nem erősítették meg abban a hitében, amit az eset után a becsúszásról elsőre gondolt a kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik