NB I: Teodoru Vaszilisz mérges, Pontes harcosabb Lokit szeretne

Vágólapra másolva!
2016.08.13. 20:28
Döntetlenre végzett egymással a Debrecen és az MTK a labdarúgó NB I 5. fordulójában, a hazaiak kispadján most mutatkozott be az új edző, a portugál Leonel Pontes, a vendégek első góljukat szerezték ebben a bajnoki idényben. A találkozót követően Leonel Pontes és Teodoru Vaszilisz értékelt az M4 Sportnak.

„Nagyon jó első harminc percet produkáltunk, amikor három-négy lehetőségünk is volt a gólszerzésre. Egy esélye volt az MTK-nak az első félidőben, amit ki is használt. Amelyik csapat bajnok akar lenni, annak ki kell használni az adódó lehetőségeket és jobban kell harcolni, mint most. Ez a meccs jó szolgálatot tett arra, hogy levonjuk a következtetéseket a jövőre nézve” – értékelt az M4 Sportnak Leonel Pontes, a Debrecen új vezetőedzője.Leonel Pontes, a Debrecen új vezetőedzője.

„Mérges vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Oldalszabadrúgásból kaptuk a gólt, amire felkészültünk, mégis egy pici figyelmetlenséggel elrontottuk a kilencven perc munkáját. Nagyot küzdöttek a gyerekek, jól védekeztek, fegyelmezettek voltak, jól jöttek ki a kontrákból, megszereztük végre az első gólunkat – és akkor kapunk egy ilyen gólt, amit most még nem bírunk el, mert rengeteg fiatal játékosunk van, ami viszont örömteli. Ezeknek a fiúknak tudomásul kell venni, hogy idő kell ahhoz, hogy beépüljenek a csapatba, de idő nincs, kedden jön a Videoton” – mondta Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője az M4 Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik