NB I: Teljesen mást játszott az Újváros, mint eddig - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 21:36
Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője úgy érezte, megérdemelten győzte le a csapata a Haladást Nikházi Márk góljával 1–0-ra, de a hajrában tartott az egyenlítéstől.

„Megérdemelten nyertünk, de azért benne volt a levegőben az egyenlítés. Nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, szerencsések voltunk – nyilatkozta Dobos Barna a Sport1-nek.– Csúszós volt a talaj, de az volt a célunk, hogy ráerőltessük az akaratunkat a Haladásra, és ez sikerült is. Ilyen támadójátékkal kellene folytatnunk a bajnokságot. Nikházié mellett több jó teljesítmény is volt."

A Haladás vezetőedzője elismerte, hogy a Dunaújváros meg tudta lepni a Haladást, és a jobb csapat nyert.

„Sokkal gyorsabb játékosai voltak a Dunaújvárosnak a középpályán és a széleken, de miután ezt orvosolni tudtuk, pontrúgásból kaptunk egy gólt. Felesleges szabálytalanságot követtünk el, a szabadrúgásnál a védő nem ment Nikházival. Elkerülhető góllal kaptunk ki, de a Dunaújváros megérdemelten nyert – mondta Artner Tamás. – Teljesen mást játszott a Dunaújváros, mint eddig, ezért amit elterveztünk, nem működött. Utána szerkezetben rendben voltunk, de nem teremtettünk helyzetet. A középpályán nem tudtunk játszani, egyedül Iszlai Bence mozgatta a labdát, de a középpályán alulmaradtunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik