NB I: Szűcs az élvonalban marad, de edző szeretne lenni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.24. 14:44
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa 41 éves kapusa már korábban elárulta, hogy a szezon végén elhagyja a csapatot. Noha eddig nem nagyon beszélt arról, hol folytatja a pályafutását, egyre több részletre derül fény a jövőjével kapcsolatban…
Az NB I 29. fordulójában a Lombard Pápa hazai pályán kapott ki simán, 4–0-ra a Pakstól, Szűcs Lajos pedig elárulta, számára ezzel a mérkőzéssel véget ért a Lombardnál eltöltött időszak, és az utolsó fordulóban már nem ő, hanem Horváth Gábor véd.

„Sajnos a mérkőzés sem számomra, sem a csapat számára nem úgy sikerült, ahogy azt a szurkolók megérdemelték volna. Fáj a lelkem, hogy ez történt a csapattal, és hogy búcsút kell intenem a városnak, hiszen annyi minden köt ide. Nem tagadom, rosszul estek azok a hozzászólások, amelyekben azt sugallták, elhagyom a süllyedő hajót, ez egyáltalán nem igaz – mondta Szűcs a Paks elleni vereség után a papa-ma.hu-nak. – Azt tudni kell, hogy igazából évek óta vegetálunk és vannak fizetési problémák, a döntésemet kizárólag édesanyám állapotát szem előtt tartva hoztam meg.”

„Már nem fontos, hogy az NB I-es mérkőzéseim számát növeljem, egyfajta gesztust gyakorolva arra a döntésre jutottunk, hogy a Honvéd ellen Horváth Gábor kapja meg a lehetőséget, hogy kezdőként jusson szóhoz. A jövővel kapcsolatban annyit elmondhatok, hogy Budapesten fogok dolgozni, az viszont még nem publikus, hogy hol. De ott már nem arról szól a történet, hogy az első számú kapus leszek, hanem elsősorban az edzői pályába szeretnék belekóstolni. Annyit még elmondhatok, hogy első osztályú klubról van szó.”

Szűcs ezzel cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a jövőre már NB II-ben szereplő Budaörssel tárgyalna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik