NB I: Storck nem érti a klubok vezetőinek utólagos ellenkezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.28. 09:21
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem érti, miért ellenkeztek a hosszabb összetartás ellen a klubvezetők, amikor előtte rábólintottak.

Mint ismert, az ősz folyamán a két világbajnoki selejtezős időszak előtt Storck hosszabb összetartásra hívta az NB I-ből a válogatott játékosokat. Mind a két esetben korábban játszották le az aktuális fordulót, így a futballisták három hétre távol kerültek a kluboktól.

A szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak elmondta, a Feröer elleni meccs előtti meghívás nem tervezett alkalom volt, azért szánták rá magukat, mert a magyar csapatok nem jutottak tovább a nemzetközi kupaporondon.

„A Svájc elleni mérkőzés előtti hivatalos összetartásra viszont már jóval korábban rábólintott minden klubvezető. Ezért sem értem, hogy utólag miért ellenkeztek többen is” mondta Storck a Nemzeti Sportnak.

A hosszabb összetartásokkal kapcsolatban többen is kifejezték ellenérzésüket, Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője több alkalommal is szóba hozta a témát (bővebben a keretes összeállításunkban olvashat erről).

Az Andorra elleni selejtező előtt nem marad el az NB I aktuális fordulója, a német szakember úgy látja, a labdarúgók már előrébb tartanak, játékban vannak, elegendő idő áll rendelkezésre a felkészülésre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik