NB I: Storck már látja Pontes elképzeléseit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 12:00
null
Bernd Stock elfogadta a debreceniek ebédmeghívását (Fotó: AFP)
Már láthatóak Leonel Pontes elképzelései, és irányításával jó futballt játszik a Debrecen – mondta Bernd Storck szövetségi kapitány, aki kelet-magyarországi látogatása során elfogadta a klub ebédmeghívását.

 

„Fontos tudni, milyen formában vannak a válogatott játékosok, például a DVSC esetében Holman Dávid. Leonel Pontessel beszéltünk arról, milyen munka folyik Debrecenben, én pedig felvázoltam, hogyan dolgozunk jelenleg. Ezt egyébként személyesen is megtapasztalhatják majd a vezetőedzők és az erőnléti edzők, ugyanis meghívjuk őket Telkibe. Nagyon érdekes találkozó volt, hálás vagyok Leonelnek, hogy időt szánt rám a Budapest Honvéd elleni mérkőzés előtt” – idézte a Bernd Storckot a klub hivatalos honlapja.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, portugál kollégájának nem volt könnyű dolga, amikor átvette a csapatot, hiszen akkor már zajlott a bajnokság, ráadásul új kerettel kellett dolgoznia.

„Mostanra már láthatóak az elképzelései, és úgy gondolom, jó futballt játszik a Debrecen. Ezt tapasztalhattuk legutóbb is, hiszen remek teljesítményt nyújtott a Ferencváros otthonában. Véleményem szerint a csapat előrébb léphet és sikeresebb lehet” – mondta.

Storck hozzátette, Holman Dávid mellett másoknak is van esélyük bekerülni a keretbe, azonban neveket nem árult el.

A szakember hétfőn Debrecen mellett a Mezőkövesdnél és a Diósgyőrnél is járt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik