NB I: retteghet a Honvéd gólvágója?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.28. 18:19
A Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésre készülő Budapest Honvéd védője, Patrick Ikenne-King a Honvéd Tv-nek reagált csapattársa, Eppel Márton azon kérdésére, hogy mikor talált utoljára a kapuba?

„Nem tudom, mikor lőttem utoljára gólt. Helyzeteim már adódtak, de sajnos nem találtam a kapuba. Viszont pozitív vagyok, imádom, amikor valamelyik csatárunk betalál. Személy szerint azt érzem, hogy a játék egyre jobban megy, szóval bízom benne, hogy előbb-utóbb gólokat is szerzek, és akkor retteghet Eppel Marci" – mondta el a nigériai hátvéd.„Nem tudom, mikor lőttem utoljára gólt. Helyzeteim már adódtak, de sajnos nem találtam a kapuba. Viszont pozitív vagyok, imádom, amikor valamelyik csatárunk betalál. Személy szerint azt érzem, hogy a játék egyre jobban megy, szóval bízom benne, hogy előbb-utóbb gólokat is szerzek, és akkor retteghet Eppel Marci" – mondta el a nigériai hátvéd.

A gólszerzésre legközelebb szerda este fél 9-től lesz lehetősége, amikor a Honvéd az FTC-t fogadja 2–1-es hátrányból a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik