NB I: rendőrségi eljárások a DVTK–FTC mérkőzés miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.29. 15:48
Több eljárás is indult a renitens szurkolók ellen a szombaton lejátszott Diósgyőr–Ferencváros bajnoki meccshez kapcsolódóan – számolt be róla a boon.hu a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra hivatkozva.

Kilenc esetben pirotechnikai eszközök birtoklása vagy használata miatt indult szabálysértési eljárás. Volt olyan szurkoló, akitől még a stadionba történő belépés előtt elvették a pirotechnikai eszközeit, azonban volt, akinek sikerült bevinnie és a meccs alatt működésbe hoznia.

Az egyik Fradi-szurkoló ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert a stadionba menet betörte a busz hátsó ajtajának üvegét. Ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt indult eljárás, mert az MVK-busz egyik ülését rongálta meg.

Szintén ismeretlen tettes ellen rendbontás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a vendégszurkolói szektorból a mérkőzés lefújása után a nézők elől elzárt területre ugrott be – tájékoztatta a boon.hu-t Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferense.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik