NB I: Ramírez és Saglik 3-3, Doll két meccset kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.22. 16:11
null
A ferencvárosi Cristian Ramírezt három bajnokiról tiltották el (Fotó: Hegedűs Gábor)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden az alábbi határozatokat hozta.

 

NB I

Mahir Saglik (Vasas), mert amikor a labda nem volt játékban, rátaposott ellenfele lábára, három (3), Cristian Ramírez (FTC), mert amikor a labda nem volt játékban, a földön fekve, a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott, három (3) soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Thomas Doll vezetőedző (FTC), mint visszaeső, mert a technikai zónát elhagyta, és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Diósgyőr–Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 250 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Farkas Márk (Szeged 2011) 1, Zsiga Ervin (Balmazújváros) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Fekete Róbert Károly edző (Balmazújváros), mert akadályozta a játék újraindítását, majd a játéktér környezetét többszöri felszólítás után hagyta el, a mérkőzéssel kapcsolatosa sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Békéscsaba–Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100 000 Ft, a Nyíregyházát mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 50 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az NB III-as és a női, illetve a futsalbajnokság fegyelmi határozatairól itt olvashat – a Tatabányának több mint egymillió forintot kell fizetnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik