NB I: „Nem minden bajnoki ilyen, a Fradi más dimenzióban van”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.03. 23:00
A Ferencváros fordított odahaza a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tizenegyedik fordulójának záró mérkőzésén (2–1). A találkozó után a két szakvezető értékelt.

„Büszke vagyok a csapatomra, és elégedett lehetek a játékosaimmal. Sajnos megbosszulta magát, hogy több helyzetet kihagytunk. Ezt nem tehetjük meg egy olyan együttes ellen, amely más dimenzióban van – mondta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője. – Nem lepett meg, hogy három védővel állt fel ellenfelünk, inkább a Fradi volt meglepve a meccs elején, hiszen a jobb oldalon volt több helyzete is Gazdag Dánielnek. Jó mérkőzés volt, a szurkolók élvezhették. Nem minden magyar bajnoki ilyen..."Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője. – Nem lepett meg, hogy három védővel állt fel ellenfelünk, inkább a Fradi volt meglepve a meccs elején, hiszen a jobb oldalon volt több helyzete is Gazdag Dánielnek. Jó mérkőzés volt, a szurkolók élvezhették. Nem minden magyar bajnoki ilyen..."

„Nagyon örülünk neki, hogy sikerült fordítanunk és nyernünk – mondta Thomas Doll, az FTC vezetőedzője. – Voltak nehézségeink az elején, három védővel kezdtünk, támadó szellemben. Túl sok teret hagytunk az ellenfélnek, sok helyet hagytunk a Honvédnak. Nem érezték jól magukat a játékosok az új pozíciójukban, ezért visszaálltunk a jól megszokott rendszerre. Szerettük volna megszerezni a harmadik gólt és lezárni a meccset, de nem sikerült. Nagy dicséret jár a labdarúgóimnak. Ha valaki azt mondja, tizenegy meccs után tíz győzelemmel és egy döntetlennel állunk, ezt mindenki aláírja előre."

„Nem kísérletezni akartunk a háromvédős rendszerrel, ez egy bajnoki meccs volt. Ramírez nem tudott edzeni az előző két napban, nem volt százszázalékos állapotban. Támadóbb szellemben játszottunk, de ezt nem tudták megoldani hibátlanul a srácok. Túl sok teret hagytunk ellenfelünknek, ez máskor nem fordulhat elő. Így döntöttem, vállalom a felelősséget, de szerencsére idejében változtatni tudtam."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik