NB I: „Nálunk az összeállítás Torghelle nevével kezdődik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.06. 09:26
A kedden szerződtetett Darko Nikacs a karrierje szempontjából fontosnak tartja az MTK-nál kapott lehetőséget. A kérdés már csak az, hogy a montenegrói labdarúgónak hol szorítanak helyet a kezdőcsapatban.

„Nem szoktam beleszólni a szakmai kérdésekbe, de nyugodt szívvel kijelenthetem, nálunk az összeállítás Torghelle Sándor nevével kezdődik. Az majd a szakma dolga lesz, hogy Darko Nikacs hol és milyen szisztémában kap szerepet a kezdőcsapatban” – mondta a Nemzeti Sportnak Domonyai László, az MTK klubigazgatója. Domonyai László, az MTK klubigazgatója.

Domonyai hozzátette: sokat várnak a válogatott labdarúgótól, sok gólt, technikás megoldásokat, olyan szép futballt, amely az MTK-t az elmúlt években jellemezte.

„Büszkék vagyunk, hogy minket választott, pontosan tudjuk, hány klub szerette volna megszerezni – folytatta a klubigazgató. – Örömmel mondhatom, hogy a magyar futballnak az Európa-bajnoki szereplés és a stadionépítési program miatt egyre jobb híre van a környező országokban.”

A huszonöt esztendős montenegrói labdarúgó is nagy várakozással tekint az új feladatok elé.

„Számomra a magyar bajnokság és az MTK által felkínált szerződés jókora előrelépés lehet. Huszonöt esztendős vagyok, ha Budapesten lenyomok két jó évet, az remek ajánlólevél lehet valamelyik nyugat-európai bajnokságba, a klubom is jól jár, én pedig még tovább fejlődhetek” – idézi a Nemzeti Sport Darko Nikacsot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik