NB I: Nagyon szeretek Garami József ellen meccselni - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 16:16
Vasárnap 205. alkalommal rendezik meg az MTK–FTC örökrangadót a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzés előtti nyilatkozatában Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője kiemelte, tiszteli az ellenfél vezetőedzőjét, Garami Józsefet.

„A csapat újra visszatért a jó útra – nyilatkozta Doll a fradi.hu-nak. – Három mérkőzést nyertünk meg zsinórban az NB I-ben, és természetesen szeretnénk ott maradni a listavezető Videoton és a tabella elején tanyázó csapatok mellett. Nem szabad leszakadnunk, ezért fontos, hogy vasárnap is megszerezzük a három pontot.”Doll a fradi.hu-nak. – Három mérkőzést nyertünk meg zsinórban az NB I-ben, és természetesen szeretnénk ott maradni a listavezető Videoton és a tabella elején tanyázó csapatok mellett. Nem szabad leszakadnunk, ezért fontos, hogy vasárnap is megszerezzük a három pontot.”

„Nagyon szeretek az MTK vezetőedzője, Garami József ellen meccselni, tisztelem őt és a futballban eltöltött pályafutását. Nemcsak őt, hanem természetesen a csapatát is tiszteljük, hiszen az MTK mindig támadó futballt próbál játszani, és mi is erre törekszünk. Remélem, a közönség jó mérkőzést lát majd, amelyen mi szerezzük az első gólt, és mi is nyerjük meg az összecsapást.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik