NB I: módosították a Haladás–MTK kezdési időpontját

Vágólapra másolva!
2018.08.21. 17:59
Az MLSZ versenybizottságának határozata alapján több mérkőzés kezdési időpontja mellett két összecsapás pályaválasztói jogát is módosítják.

A szombati Mol Vidi FC–Újpest bajnoki elhalasztása mellett az MLSZ a szintén szombatra kiírt Haladás–MTK találkozó kezdési időpontját átrakta 20.45-re. A szombati Mol Vidi FC–Újpest bajnoki elhalasztása mellett az MLSZ a szintén szombatra kiírt Haladás–MTK találkozó kezdési időpontját átrakta 20.45-re.

Az eredetileg szeptember 1-jére (szombat), 19.30-ra tervezett Debrecen–Haladás mérkőzést televíziós közvetítésre jelölték ki, így 17 órától rendezik majd. A szintén szeptember elsejei Újpest–Budapest Honvéd ugyancsak tévés meccs lesz, de 19.30-ra módosították a kezdési időpontját, míg a Ferencváros–Mol Vidi FC rangadót szombatról vasárnap (szeptember 2.) 18 órára tették át.

Az MLSZ továbbá engedélyezte a 7. fordulóra kisorsolt Puskás Akadémia FC–Mezőkövesd Zsóry és a 18. fordulóbeli Mezőkövesd Zsóry–Puskás Akadémia FC, illetve a 8. körből a Mol Vidi FC–Puskás Akadémia és a 19. fordulóból a Puskás Akadémia–Mol Vidi FC meccsek pályaválasztói jogának felcserélését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik