NB I: Minimum a döntetlen járt volna a Vasasnak – Simon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 21:06
Simon Antal, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az angyalföldi gárda minimum döntetlent érdemelte volna a Diósgyőr otthonában az NB I első fordulójában. A DVTK 2–1-re győzött.

„A Vasas ugyanott folytatta, ahol abbahagyta az NB II-ben, támadólag lépett fel mai is – olvasható Simon Antal értékelése a dvtk.eu-n. – Az első félidőben nem lehetett látni, hogy ez idény eleji találkozó, rengeteg helyzetet alakított ki mindkét csapat. A kettő-egy nem tükrözi híven a mérkőzés képét. Balszerencsés öngóllal szerzett vezetést a DVTK, a Vasas helyzeteket kialakítva, labdát birtokolva játszott, sajnos ezeket a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni. Minimum a döntetlen járt volna.”Simon Antal értékelése a dvtk.eu-n. – Az első félidőben nem lehetett látni, hogy ez idény eleji találkozó, rengeteg helyzetet alakított ki mindkét csapat. A kettő-egy nem tükrözi híven a mérkőzés képét. Balszerencsés öngóllal szerzett vezetést a DVTK, a Vasas helyzeteket kialakítva, labdát birtokolva játszott, sajnos ezeket a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni. Minimum a döntetlen járt volna.”

Az eltiltott Bekő Balázst Visinka Ede helyettesítette a Diósgyőr kispadján. A szakember szerint jó csapat ellen nehéz győzelmet arattak.

„Jó csapatot győztünk le ma, nem véletlenül lettek NB II-es bajnokok – dicsérte a Vasast Visinka Ede. – Nehéz győzelmet arattunk, gratulálok a fiúknak, hogy sikerült behúzni a meccset! Természetesen azt is láttuk, hogy voltak hibák – például sok labdát veszítettünk a középpályán –, ezeket megpróbáljuk kijavítani. A bajnokság első mérkőzésén az a legfontosabb, hogy nyertünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik