NB I: Miért nem hagyják a csapatokat játszani? – Doll a bírókról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 22:06
Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozót követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője, valamint Horváth Ferenc, a Videoton trénere értékelt az M4 Sportnak.

„Jól játszottunk, megzavartuk a Fradit azzal, hogy négy gyors emberünket küldtük előre. A gólon kívül helyzeteink is voltak, megérdemelten nyertünk. Azért volt fontos ez a győzelem, mert így fel tudunk lépni a dobogóra, innentől kezdve megint a mi kezünkben van a sorsunk”– értékelt Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak. Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Nem érdemeltük meg, hogy elveszítsük a mérkőzést. Nem értem, hogy ha a két csapat jól játszik, akkor a bírók miért fújnak le minden szituációt, és miért adnak szükségtelen sárga lapokat? Hagyni kéne a két csapatot játszani. Német és angol mérkőzéseket kellene megnézni, ott ha valaki elesik, nem mindig fújják le”– mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője az M4 Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik